Deimons Olbērns vēlas rakstīt dziesmu Liamam Galaheram.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Blur" līderis Deimons Olbērns piedāvājis sacerēt savu sāncenšu - grupas "Oasis" dziedātājam Liamam Galaheram "kārtīgu dziesmu" un piedalīties nākamajā projekta "Gorillaz" albumā.

Britu grupu "Oasis" un "Blur" sacensība sākās 1995.gadā, kad abas grupas izdeva savus singlus "Roll With It" un "Country House" vienā dienā, un nākamajā nedēļā norisinājās viens no sīvākajiem cīniņiem par britu singlu topa pirmo vietu visā britu topa pastāvēšanas vēsturē. Tajā uzvarēja "Blur" ar "Country House". Kopš tā laika grupu dalībnieki regulāri apmainās ar indīgām piezīmēm. Tagad grupas "Blur" līderis un virtuālā projekta "Gorillaz" dalībnieks Deimons Olbērns ar tabloīda "Daily Star" starpniecību vērsies pie "Oasis" dziedātāja Laiema Galahera, piedāvājot sarakstīt viņam dziesmu. "Es gribu, lai viņš būtu nākamajā ["Gorillaz"] albumā. Viņam ir fantastiska balss. Es labprāt uzrakstītu viņam beidzot vienu kārtīgu dziesmu, jo viņam tādas nav bijis gadiem ilgi. Viņš izšķiež sevi, būdams šī lielā popzvaigzne ar slavenajām draudzenēm," teicis Olbērns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu