LNT rādīs Eltona Džona koncertu .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidot sera Eltona Džona koncertu Rīgā, telekompānija LNT 2.jūnijā rādīs ekskluzīvu koncertu "One Night Only", kurā dzīvā mūzikas leģenda muzicēs kopā ar vairākiem saviem draugiem. Ar Eltonu Džonu uz vienas skatuves būs tādi pasaulē atzīti mākslinieki kā Billijs Džoels, Braiens Adamss, Ronans Kītings un vairāki citi.

Telekompānijai LNT ir dotas ekskluzīvas tiesības demonstrēt koncertu, kurš izslavēts jau visā pasaulē. Šāda iespēja radusies, pateicoties ilggadējai telekompānijas sadarbībai ar koncertaģentūru FBI. 21.jūlijā Skonto stadionā notiks sera Eltona Džona solokoncerts: vairāk nekā 2,5 stundas būs iespēja baudīt viņa populārākos skaņdarbus. Sers Eltons Džons ir pasaules mūzikas leģenda, kas ar savu ekscentrisko skatuves tēlu kļuva slavens jau septiņdesmitajos gados. Kopš 1969.gada ir izdoti 40 Eltona Džona albumi. Koncerts "One Night Only" LNT tiks demonstrēts 2.jūnijā plkst. 22.10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu