Stings uzstājas kopā ar Robertu Dauniju junioru .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stings un aktieris Daunijs juniors trešdien labdarības vakarā duetā nodziedāja vairākas dziesmas. Pasākums bija veltīts Losandželosas slimnīcas "Cedar Sinai" atbalstam.

Labdarības vakars ar mērķi papildināt slimnīcas "Cedar Sinai" finanses 27.martā notika Losandželosas viesnīcā "Regent Beverly Wiltshire", kur skatītāju zālē bija pulcējušies Maikls Duglass un Katerīna Zeta-Džonsa, Stīvens Spīlbergs un Keita Kepšova, Kērks Duglass, seriāla "LA Law" zvaigzne Harijs Hemlins, Stinga sieva kinoproducente Trūdija Stailere un citas slavenības, bet uz skatuves uzstājās Stings. Pēc tam, kad Stings bija nodziedājis vairākas klasiskas četrdesmitajos gados radītas dziesmas, viņš paziņoja publikai: "Pagājušajā nedēļā man bija nelielas juridiskas problēmas, no kurām mani izpestīja mans advokāts. Kad es jautāju, cik esmu viņam parādā, viņš teica: "Ja tu ļausi man šovakar dziedāt, es neprasīšu honorāru."" Tad Stingam uz skatuves pievienojās Roberts Daunijs juniors, kurš tēlo juristu jaunākajās seriāla "Ally McBeal" sērijās. Aktieris, kuram pēdējos gados bijušas vairākas saķeršanās ar likumu un narkotiku dēļ nācies pat sēdēt cietumā, paziņoja - ja viņš patiešām būtu jurists, viņš pats būtu sev labākais klients. Stings un Daunijs kopā nodziedāja "The Police" hitu "Every Breath You Take", bet koncertu noslēdza ar "Bītlu" "Penny Lane", izpelnoties publikas ovācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu