Vai Streizande spēlēs Stallones māti?.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Silvestrs Stallone nesen ticies ar savu seno kolēģi un labu paziņu Bārbru Streizandi, lai pierunātu viņu filmēties jaunā projektā, kas būtu veltīts viņa ekscentriskajai māmiņai Žaklīnai.

Silvestrs cer, ka 57 gadus vecā Bārbra piekristu ne vien veikt producentes pienākumus, bet arī nospēlēt pašu Stallones kundzi. Filmas notikumus iecerēts sākt jau tais laikos, kad Žaklīna bija akrobāte uz trapeces. Vēlāk viņa ieinteresējās par astroloģiju un pat uzsāka itin ienesīgu zīlēšanas biznesu. Žaklīna Stallone nebūt neiebilda pret dēla pirmajām laulībām ar Sašu Caku, taču bija kategoriski pret dāņu aktrisi Bridžitu Nīlsenu kā savu vedeklu. Stallones kundze arī izrādās kaislīga Džekija Čana daiļrades cienītāja. Džekiju un Silvestru saista ilggadīga draudzība. Filmas scenārijs tiek veidots jau labu laiku, un krietni novecojušais Rokijs atzinis, ka tas nebūs pārāk piesaistīts reālajiem notikumiem. Viņam esot prātā itin raiba notikumu virkne, kas viņa mātes nevaldāmajam raksturam būtu kā radīta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu