Kalifornijas radiostacijas leģendārā šova materiāli tiks izdoti albumā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Santa Monikas radiostacijas "KCRW" populārajā rīta šovā "Morning Becomes Eclectic" un sestdienu raidījumā "Sounds Eclectic" ierakstītās mūziķu dzīvās uzstāšanās tiks izdotas diskā "Sounds Eclectic". Starp albuma lielākajām zvaigznēm ir Beks, Deivids Grejs un "Travis".

Abu radioraidījumu vadītājs un arī radiostacijas "KCRW" mūzikas direktors Niks Hārkorts pazīstams kā pirmais, kas Amerikas radio ēterā atskaņojis "Travis", "Garbage", Mobija un "Semisonic" ierakstus un atbalstījis pašlaik slavenos Deividu Greju, Dido un Šelbiju Linnu viņu karjeras sākumā. Savukārt radiostacija "KCRW", kas raida no Santa Monikas Dienvidkalifornijā, tiek uzskatīta par vienu no ievērojamākajām amerikāņu jaunā un progresīvā roka formāta stacijām. "KCRW" studijā bieži uztājas mūziķi un grupas, kuru ieraksti tagad tiek apkopoti jau otrajā izlasē (pirmā ar PJ Hārvijas, "Semisonic", "Air", "Cake", Betas Ortones un "Sixpence Non The Richer" piedalīšanos iznāca 1999.gadā). "Travis" līderis Frens Hīlijs par "KCRW" rīta šovu teicis: ""Morning Becomes Eclectic" uzmanība tiek pievērsta mūzikai, nevis personībām, un tā ir jauka pārmaiņa. Ja Niks ķeras klāt tavam albumam, noteikti būs redzami rezultāti." Jaunajā izlasē iekļauts radio studijā ierakstītais "Travis" singls "Driftwood", Deivida Greja "Babylon", Beka "Lonesome Whistle", Petijas Smitas "Wing", "The Dandy Warhols" "Country Leaver" u.c. - pavisam 14 dziesmas. Trīs stundas garo darbdienu šovu "Morning Becomes Eclectic" un sestdienu rīta šovu "Sounds Eclectic" var noklausīties arī "KCWR" mājaslapā internetā. Pieejams arī raidījumu ierakstu arhīvs, kura apjoms jau pārsniedzis 6000 stundas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu