"All Saints" uz izjukšanas robežas .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Meiteņu grupas "All Saints" dalībnieču savstarpējās nesaskaņas, visticamāk, novedīs pie grupas izjukšanas, spriež britu prese. "All Saints" preses pārstāvis sola, ka oficiāls paziņojums par stāvokli grupā gaidāms šopēcpusdien.

Britu tabloīdi ziņo, ka meitenes sastrīdējušās radiostacijas "Capital FM" rīkotajā Ziemassvētku koncertā, kad neesot varējušas sadalīt kādu no skatuves tērpiem. Tieši strīdu, nevis slimības dēļ, kā tika ziņots agrāk, tikušas atceltas grupas uzstāšanās Japānā un Austrālijā. "The Sun" raksta, ka grupas menedžeris priekšlaicīgi atgriezies no Jaungada brīvdienām, lai mēģinātu samierināt strīdnieces, bet tas nav izdevies. "The Daily Star" rīcībā esot informācija, ka grupu vēlas atstāt Melānija Blata, savukārt "The Mirror" vēsta, ka domstarpības radījušas māsas Epltones, kuras jau esot noslēgušas ierakstu līgumu kā duets. Pagājušās nedēļas nogalē tika atceltas divas "All Saints" uzstāšanās britu televīzijas bērniem paredzētos šovos – raidījumā "CD:UK" kanālā "ITV" un "T4" kanālā "Channel 4". Raidījumu veidotāji uzskatījuši, ka grupas jaunākajā singlā "All Hooked Up" dzirdamais vārds "ass" ("pakaļa") nav piemērots bērnu auditorijai, un lūguši dziedātājas izmainīt tekstu, bet viņas tam nav piekritušas. Grupu "All Saints" 1996.gadā dibināja māsas Natālija un Nikola Epltones, pieaicinot savu draudzeni Melāniju Blatu, kura tajā laikā sadarbojās ar Šazniju Luisu, kas kļuva par ceturto kvarteta dalībnieci. Četru gadu laikā "All Saints" singli piecas reizes nokļuvuši britu singlu topa 1.vietā. Novembrī viņas saņēma MTV Eiropas Mūzikas balvu kā labākā popgrupa, bet mūzikas kanāla "VH1" skatītāji "All Saints" dziesmu "Pure Shores" atzinuši par 2000.gada labāko dziesmu. "Pure Shores" pagājušajā gadā bijis arī otrais pārdotākais singls Lielbritānijā. Neskatoties uz to, ka Nikola Epltone nesen paziņoja, ka gaida bērnu no "Oasis" dziedātāja Liama Galahera, grupa maijā gatavojās doties koncertturnejā pa Lielbritāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu