Drū Berimora saka "nē" Tomam Grīnam pie altāra TV.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigzne Drū Berimora un mūzikas telekanāla MTV komiķis Toms Grīns pagājušajā nedēļas nogalē gatavojās salaulāties šovā, ko tiešraidē varētu vērot skatītāji, taču pēdējā brīdī laulības nenotika.

Šova vadītājs Grīns, tērpies smokingā, "ekspromti" izsaucis uz skatuves ikdienišķi ģērbušos Berimoru, kura jokodamās esot protestējusi, taču uz raidījuma beigām piekritusi Grīnu precēt. Grīns svinīgajam brīdim bija sagādājis visu nepieciešamo - gan atļauju, gan mācītāju, bet piecas minūtes pirms ceremonijas Berimora izlēma, ka precēties dzīvajā pārraidē ir "nepiedienīgi". Grīns esot bijis mazliet noskaities, bet nu abi plāno savas kāzas svinēt vasarā, kā jau tas bija iepriekš paredzēts, lai gan ne norises laiks, ne vieta nav precizēta. Grīns jau iepriekš bija brīdinājis televīzijas skatītājus, ka sestdienas vakara šovam gatavo ko īpašu. Divu neprātīgo laulību ceremonijā noskatīties bija ielūgtas arī tādas slavenības kā Kamerona Diaza, Toms Henks, Rita Vilsone, Hārvijs Vainšteins un Sāra Džilberta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu