Melānija Grifitsa slimnīcā ārstējas no medikamentoza pieraduma.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Melānija Grifitsa tikusi ievietota kādā Losandželosas klīnikā, lai atbrīvotos no pieraduma pie stipras iedarbības zālēm.

43 gadus vecā aktrise nesen savainoja kaklu, un mediķi parakstīja narkotikas saturošus ārstniecības līdzekļus. Kaut netiek sīkāk skaidrots, kā pieradums radies, jāņem vērā, ka Grifitsai jau ilgus gadus bijušas problēmas ar alkoholu un narkotikām. Viņas māte Tipija Hedrena, arī aktrise, ilgus gadus pavadīja narkoloģiskajās klīnikās jau 80. gados. Grifitsas preses sekretāra izplatītajā paziņojumā teikts, ka viņa prot novērtēt apkārtējo cilvēku atbalstu, tomēr visnotaļ vēlētos, lai tiktu respektēta viņas un viņas ģimenes privātās dzīves neaizskaramība. Daniela Frīmena hospitāļa mediķi atsakās precizēt, cik ilgu laiku Grifitsai būs jāpavada klīnikā, tikai piebilst, ka parasti pacientiem jāiztur 12 pakāpju atveseļošanās programma. Hospitalizācija liegs Grifitsai šīs nedēļas beigās piedalīties viņas draudzenes Katrīnas Zetas Džounsas un Maikla Duglasa kāzu svinībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu