Vai Edijs Izards būs labs Čaplins?.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klasiķa Pītera Bogdanoviča vadībā Edijs Izards gatavojas atveidot pašu Čārliju Čaplinu. Topošajā filmā “Kaķa ņaudiens” (“The Cat’s Meow”) Marionas Deivisas lomā darbosies Kirstena Dansta.

Studijas "Lions Gate Films" finansētais projekts veltīts Holivudas ziedu laikiem. Tā filmēšana jau šomēnes sākusies Vācijā un Grieķijā. “Kaķa ņaudiena” darbība risinās leģendārajos 20. gados greznā dzimšanas dienas ballītē uz Viljamam Rendolfam Hērstam piederošās jahtas. Čārlijs Čaplins tur ieradies, lai savaldzinātu Hērsta gados jauno mīļāko Marionu Deivisu. Vienlaikus topošais komēdijas karalis cer kļūt par Hērsta jaundibinātās kinostudijas vadītāju. Čaplina galvenais sāncensis ir Hērsta protežē Tomass Ēnss, kurš ir pamanījis, ka arī Mariona nav vienaldzīga pret Čārliju. Vēl uz tā paša kuģa atrodas arī neiztrūkstošie dzeltenās preses pārstāvji. Līdz šim Edijs Izards bija piedalījies vairākās filmās no “Montī Paitona” sērijas. Savukārt Pīters Bogdanovičs nebija uzņēmis spēlfilmu kopš 1993. gada, kad viņa projektā “Tas, ko sauc par mīlestību” (“This Thing Called Love”) piedalījās nu jau aizsaulē esošais Rivers Fēnikss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu