BBC spiesta piekāpties “Frankie Goes To Hollywood” priekšā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mediju korporācija, kas 1983.gadā aizliedza atskaņot savās radiostacijās un rādīt telekanālos “Frankie Goes To Hollywood” singlu “Relax”, atzinusi to par visu laiku populārāko dziesmu.

Pētījums, ko Ginesa rekordu grāmata “Gunness Book Of Hit Singles” veikusi pēc BBC mūzikas raidījuma “Top Of The Pops” pasūtījuma, rāda, ka vispopulārākā dziesma Lielbritānijā ir BBC savulaik par divdomīgu atzītā un aizliegtā “Frankie Goes To Hollywood” “Relax”. Sastādot visu laiku populārāko singlu tabulu, ņemts vērā gan tas, kurā vietā dziesma atradusies, gan arī cik ilgu laiku tā pavadījusi britu topā. Aiz “Relax” pirmajā trijniekā ierindojies “The Beatles” 1963.gada hits “She Loves You” un Frenka Sinatras “My Way”, kas laika posmā no 1969. līdz 1971.gadam Lielbritānijas topā pabijis trīs reizes. Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvuši Džims Rīvs, Braiens Adamss, “Wet Wet Wet” un Selīna Diona, ziņo “Dotmusic”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu