Slavenā zviedru ierakstu studija “Cheiron” pārtrauc darbību .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stokholmas “Cheiron Studios”, kas sadarbojusies ar daudzām popzvaigznēm, slēgta pēc astoņu gadu darbības. Studijas līdzdibinātājs Makss Mārtins paziņojis, ka iemesli, kuru dēļ studija dibināta, tagad zaudējuši aktualitāti un ir laiks virzīties uz priekšu.

“Cheiron Studios”, ko tās ieviesto producēšanas paņēmienu dēļ uzskata par vienu no 90.gadu popmūzikas stila veidotājām, tiek slēgta. Studija, kuru pirms astoņiem gadiem dibināja Stokholmas dīdžeji un producenti Denizs Pops, Toms Talomā un Makss Mārtins, strādājusi ar Britniju Spīrsu, Braienu Adamsu, “Boyzone”, “Westlife”, “Backstreet Boys”, Selīnu Dionu un daudziem citiem. Viens no pēdējiem “Cheiron” produktiem ir “Bon Jovi” singls “It’s My Life”, kura sacerēšanā piedalījies Makss Mārtins. Mārtins izteicies, ka iemesli, kuru dēļ 90.gadu sākumā dibināta studija, vairs nav aktuāli. Paziņojumā “Cheiron” mājaslapā teikts: “Pēc astoņiem gadiem neticama prieka un arī milzīgu sāpju [1998.gadā mira viens no dibinātājiem, Denizs Pops] ir pienācis laiks iet tālāk. Mēs radījām “Cheiron”, lai gūtu prieku, radītu dažus hītus, neņemot to visu pārāk nopietni. Tagad jūtam, ka troksnis ap “Cheiron” kļuvis lielāks par pašu studiju un ir laiks aiziet, kamēr mēs vēl esam priekšgalā.” “Cheiron Studios” komponistu un producentu komanda solījusi arī turpmāk piedalīties dažādos muzikālos projektos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu