"Caur ērkšķiem uz.." Laima par homoseksuālu attiecību izrādīšanu TV šovā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 20. septembrī, kanālā "STV Pirmā!" raidījumā "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazīties un otru pusīti atrast vēlējās divas homoseksuālas sievietes. Šis ir pirmais gadījums Latvijas šovu vēsturē, kad publiski tiek atspoguļotas divu sieviešu attiecības. Vienas no dalībnieces draudzenēm ir sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz.." iepazītā lesbiete Laima, kura uzskata, ka beidzot ir pienācis laiks atvērt sabiedrībai acis.

Laima intervijā portālam "Apollo" atklājusi, ka ir patīkami pārsteigta par šova veidotāju ideju ļaut uz randiņu doties divām homoseksuālām sievietēm: "Tā ir lieliska iespēja gan viendzimuma attiecību cilvēkiem iepazīt/atrast vienam otru, gan arī pārējiem cilvēkiem ieraudzīt to, ka mēs (LGBT cilvēki) neesam nemaz tik atšķirīgi no heteroseksuāliem cilvēkiem. Nemaz nerunājot par to, ka šādā veidā tiek savā ziņā arī iedrošināti daudzi cilvēki izkāpt ārā no "skapja". Jo Latvijā ir pārāk daudzi, kuri ir daļa no LGBT kopienas, bet viņi ir pārāk nobijušies par to, kā reaģēs pārējā sabiedrība."

Meitene aicina abām šova dalībniecēm neņemt vērā negatīvos komentārus: "Ja reiz kāds uzrakstīja negatīvu komentāru par cilvēkiem, par kuriem viņam nav nekādas darīšanas, tātad šai personai pašam nav kaut kas kārtībā ar savu dzīvi. Ir jāignorē šādas piezīmes, jo tās dzīvē nedz palīdzēs, nedz arī noderēs. Ne velti ir teiciens "neaiztiec vecu sūdu - sāks vēl smirdēt"." 

Uzzini citu populāru homoseksuālu cilvēku viedokļus šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu