Amerikāņi devušies "Ceļojumā zirnekļpasaulē" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē”
“Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” Foto: kadrs no filmas

Vizuālajā ziņā unikāla un inovatīva animācijas piedzīvojumu filma “Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” (Spider-Man: Into the Spider-Verse) šonedēļ pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo "collider.com".

Producenti Fils Lords (Phil Lord) un Kristofers Millers (Christopher Miller), kuri iepriekš strādājuši pie “Lego filmas” (“Lego Movie”) un  “Džampstrītas 21” (“21 Jump Street”) apvienojuši savu spēkus jaunā un svaigā redzējumā, radot inovatīvu vizuālo stilistiku animācijai par leģendām apvīto Zirnekļcilvēku. 

Nedēļas nogalē filma iekasējusi 35,4 miljonus dolāru.

“Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē”
“Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” Foto: kadrs no filmas

Animācijas filma “Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” ir stāsts par pusaudzi no Ņujorkas Mailsu Moralesu, kas kļūst par zirnekļcilvēku un atklāj paralēliem universiem un bezgalīgām iespējām pārpilno Zirnekļpasauli, kurā ne viens vien varonis valkā zirnekļcilvēka masku.

Animācijas filmas “Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” reklāmas rullītis.

2. vietā Holivudas veterāna Klinta Īstvuda (Clint Eastwood) jaunais narkotiku tirdzniecības grāvējs "The Mule". Iekasēti 17. miljoni.

Filmas reklāmas rullītis.

Ziemassvētku nīdējs Grinčs 3. vietā, bet animācijas filma "Ralfs izposta internetu" (Ralph Breaks the Internet), kas ir turpinājums 2012. gada lentei "Wreck-It Ralph", numur 4.

Tikai 5. vietā jaunā episkā Pītera Džksona “Izsalkusī pilsēta” (“Mortal Engines”). 

“Izsalkusī pilsēta”
“Izsalkusī pilsēta” Foto: kadrs no filmas

Filmas centrā ir divi galvenie personāži - Toms, kurš visu dzīvi ir pavadījis milzu braucošā Londonā, un Estere, kura ir izdzīvojusi tuksnešainā zemienē. Abi tik atšķirīgie tēli sastopas, dodot ceļu negaidītiem piedzīvojumiem, iespējai mainīt pasaules kārtību, kā arī, protams, neiztiekot bez negaidītām jūtām savā starpā.

Toma lomu atveido jaunais un talantīgais īru aktieris Roberts Šīans, kurš iepriekš ir bijis redzams TV seriālos “Misfits” un “Ģēnijs: Pikaso”, kā arī mazākās lomās uz lielajiem ekrāniem. Turpretī filmas galveno varoni Esteri spēlē islandiešu uzlecošā zvaigzne Hera Hilmāra, kura līdz šim ir bijusi redzama britu un skandināvu kino, kā arī seriālā “Da Vinci’s Demons”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu