Uz lielā ekrāna ģimenes spēlfilma "Vecā dārza noslēpums"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jauna filma un seriāls ģimenei - "Vecā dārza noslēpums"
Jauna filma un seriāls ģimenei - "Vecā dārza noslēpums" Foto: publicitātes

Kinoteātros visā Latvijā no 25. janvāra tiks izrādīta režisoru Olafa Okonova un Gunitas Grošas ģimenes spēlfilma "Vecā dārza noslēpums", informē filmas sabiedrisko attiecību vadītāja Iveta Daine.

Filma ir par četriem bērniem Santu, Kasparu, Nilu un Keitu, kuri ielavās un spēlējas bijušā rūpnīcas "VEF" inženiera, pensionāra Armanda vecajā dārzā. Izrādās, ka Armanda dārzā ir ne tikai dzelteni ķirbji un bites, bet arī kāds noslēpums, kas ieinteresējis izmanīgu un naudaskāru uzņēmēju. Sižeta gaitā savērpjas dažādi notikumi, un skolas bērniem nākas iesaistīties dārza teritorijas aizstāvēšanā un glābšanā.

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Bērnu lomās iejutušies Roze Baumane, Niks Rapšs, Emīls Pohorželskis un Emīlija Jakubāne, savukārt pieaugušo lomas atveidojuši aktieri Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Kinoteātros no 25. janvāra.

Filmas galvenais operators ir Mārtiņš Jurevics, kā arī tās veidošanā piedalījies operators Ivo Skanstiņš, māksliniece Kristīne Lasmane, montāžas režisore Sandra Alksne, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, komponisti Andris un Reinis Sējāni, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, grima māksliniece Agita Ilješāne, ražošanas vadītāja Daiga Līcīte un producents Gatis Upmalis. Filma tapusi studijā "Forma".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu