Zināms datums, kad pie skatītājiem atgriezīsies "Lielie mazie meli"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HBO

Aprīļa beigās amerikāņu aktrise Rīsa Viterspūna (Reese Witherspoon) mikroblogu vietnē "Twitter" paziņoja datumu, kad pie skatītājiem atgriezīsies godalgotais kanāla HBO seriāls "Lielie mazie meli" ("Big Little Lies").

Tagad zināms, ka seriāla otrā sezona, kas pulcē spožākās Holivudas aktrises, līdzās Rīsai Viterspūnai, Nikolai Kidmenai, Šeilīnai Vudlijai, Laurai Dernai un Zojai Kravicai uzmirdzēs arī lieliskā Merila Strīpa, savu pirmizrādi piedzīvos 9. jūnijā.

Kopumā būs septiņas jaunas sērijas. Bez Merilas Strīpas, jauns ir arī seriāla režisors - filmas "American Honey" radītāja - britu režisore Andrea Arnoldsa (Andrea Arnold).

Publicēts arī 2. sezonas oficiālais reklāmas rullītis. Noskaties!

Seriāla "Lielie mazie meli" pirmā sezona guva nedalītu kritiķu labvēlību un dāsnu balvu birumu, tostarp 16 nominācijas "Emmy", no kurām tika saņemtas astoņas, kā arī četrus Zelta globusus (Golden Globe). Turklāt seriāla režisors Jean-Marc Vallée saņēma Amerikas Režisoru ģildes balvu par televīzijas seriālu, kā arī scenārija autors Deivids Kelijs (David E. Kelley) saņēma Amerikas scenāristu ģildes apbalvojumu par labāko adaptēto romānu.

Seriāla notikumiem varēs arī sekot līdzi LMT mājas viedtelevīzijā, kas ir oficiālais HBO partneris un satura izplatītājs Latvijā. Tur seriāls būs pieejams jau 24 stundas pēc pasaules pirmizrādes, tam tiks nodrošināts tulkojums latviešu un krievu valodās gan titru, gan balss formātā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu