Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Amerikāņu komiķe atriebjas šantāžistiem, pati publiskojot savu plikbildi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

​Amerikāņu komiķe Vitnija Kamingsa (36) sagādāja pārsteigumu sabiedrībai, interesantā veidā “neitralizējot” šantāžistus, kuri vēlējās nopelnīt ar kadru, kurā redzama viņas krūts, - slavenība vienkārši pati publiskoja šo bildi.

“Aprīlī “Instagram” īsajos stāstos es netīšām parādīju savu krūti. Tiklīdz to sapratu, izdzēsu. Cilvēki, kuri veica ekrānuzņēmumus, mēģināja no manis izspiest naudu, daži teica, ka taisās tos pārdot, daži prasīja naudu, lai nedalītos ar foto,” tvītoja Kamingsa.

Foto: twitter.com/WhitneyCummings

“Viņi visi laikam domāja, ka esmu daudz slavenāka nekā īstenībā un ka esmu daudz vieglāk iespaidojama. Ja kāds nopelnīs ar manu krūtsgalu, tad tā būšu es. Te nu tas ir,” komentēja komiķe, publiskojot šo kadru.

Zvaigzne informēja, ka tomēr netaisās atklāt izspiedēju vārdus, jo, iespējams, daļa no viņiem “varētu būt dumji bērni”, kuri pat nenojauš, ka var šādi sabojāt savu dzīvi: “Jūs varat dabūt manu krūtsgalu, bet ne manu naudu un laiku.”

Sociālā tīkla “Twitter” lietotāji, atbalstot sievieti, ar mirkļbirku #istandwithwhitney sākuši dalīties paši ar savām apkaunojošajām fotogrāfijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu