Ventis Vītols ceļ gaismā neglaimojošus faktus par Magoni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāji ar aizrautību seko līdzi populārās dzejnieces Magones Šutovienes dzīves peripetijām, kurām nu gluži kā eļļu ugunī piemetis viņas bijušais mīlnieks Ventis Vītols. Redzot Magones gozēšanos TV ekrānos, Ventis ir gatavs ķerties pie visai netīriem ieročiem un apņēmies gaismā celt visu patiesību par sava bērna māti.

Otrdienas, 22. oktobra, sērijā viņš būs devies pie savas bijušās kaimiņienes Kandavas pusē, kas dzīvojusi blakus arī tolaik, kad pie Venta bija apmetusies Magone. Tiesa, kaimiņiene ir arī Venta mātes laba draudzene, taču abu ciešā draudzība nebūs šķērslis sievietei apstiprināt to, ka Ventis pret Magoni nav pacēlis roku, kā dzejniece to bija paudusi iepriekš.

“Tad jau es to būtu aiz sienas dzirdējusi!” - komentējot Magones iepriekš teiktos apvainojumus, ka Ventis viņu esot kailu aiz matiem vilcis pa grīdu, bet savai esošajai dzīves biedrenei sejā lējis verdošu ūdeni, sacīs kaimiņiene.

“Ejiet tak jūs pupās! Es par tādām muļķībām negribu runāt. Es dzīvoju aiz sienas, kur es katru vārdu gandrīz varu dzirdēt. Nu nav tādas lietas bijušas! Tās ir muļķības! Nav Magone tā labā!", saka kaimiņiene. Tāpat Venta rīcībā esot informācija, ka Magonei Anglijā samilzuši parādi vairāku tūkstošu apmērā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu