Patmalniece komentē piedalīšanos skandalozajā "Intervijā tumsā" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Plašu ažiotāžu sacēlis Dāvja Valdnieka vadītais raidījums "Intervija tumsā". Nesen tajā viesojās māksliniece Elita Patmalniece, kurai vajadzēja atbildēt uz jautājumu, kāpēc viņai nav bērnu. Nu viņa komentē piedalīšanos raidījumā.

"Mani pārsteidza nevis neētiskie jautājumi, bet gan tas, ka šo raidījumu ir sponsorējusi valsts," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Patmalniece. 

Jau vēstīts, ka NEPLP konkursā tam tika piešķirti 24 718 eiro no valsts budžeta. Veidotāji solīja, ka “raidījums piedāvās vēl nebijušu saturu — atklātas intervijas, kas balstītas nopietnā, izmeklējošā žurnālistikā”.

Patmalniece skaidro, ka piekritusi intervijai, jo to veido plaši pazīstamā producentu apvienība "Brīvdienas", kas zināma ar tādiem raidījumiem kā "Gandrīz ideālas vakariņas", "Saimnieks meklē sievu", "Slavenības. Bez filtra", un citiem.

"Es jau Dāvim [Dāvis Valdnieks, raidījuma vadītājs - red.] teicu – tie bija stulbi jautājumi. Jautāt sievietei, kāpēc viņai nav bērnu, ir neētiski. Kāpēc tērēt skatītāju laiku ar tādiem raidījumiem? Turklāt vēl par valsts naudu!" teic modes māksliniece, piebilstot, ka pats raidījuma vadītājs ir "foršs čalis", kuram pašam "ik pa brīdim esot neērti ko tādu jautāt".

“Katram dzīvē ir brīži, kad izgāžaties. Tad no kauna gribas zemē ielīst un gribas, lai kāds izslēdz gaismu. Vai, piemēram, man TV studijā ir bijusi vēlme uzdot jautājumu, taču ir kauns. Taču, ja nu kāds izslēgtu gaismu un teiktu - nu, Dāvi, jautā tagad -, tad būtu pavisam cita lieta! Un tā nu radās ideja par “Interviju tumsā”. Tas nozīmē, ka man kā intervētājam tagad ir vieglāk uzdot jautājumus, kurus, skatoties savam viesim acīs, būtu grūti vai pat neiespējami uzdot. Savukārt viesim uz neērtajiem jautājumiem ir vieglāk atbildēt,” par jauno formātu stāsta raidījuma vadītājs Dāvis Valdnieks.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu