24 gadus veca modele, kuru iepērkoties nolaupīja noziedznieku banda, atrasta mirusi masu kapā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Yessenia E. Alvarado

19. augustā Meksikā tika ziņots par 24 gadus vecās modeles Esēnijas Estefānijas Alvarado pazušanu. Dažas nedēļas vēlāk masu kapos ticis atrasts jaunās sievietes līķis.

Alvarado devās iepirkties, bet mājās neatgriezās. Sievieti bija nolaupījuši vairāki vīrieši, bet modeles ķermenis atrasts 20. septembrī. 

Alvarado bija viens no septiņiem līķiem, kas apglabāts seklā masu kapā netālu no kāda kanāla. Kā ziņots, tikuši atrasti vēl seši līķi. Izņemot Alvarado, citi ķermeņi vēl nav identificēti.

Modele bija arī māte dēlam. Viņa nesen bija beigusi biznesa augstskolu.

Alvarado, kura devās iepirkties ar savu mammu un māsīcu, nolaupīja četri vīrieši, sievieti iesēdinot apvidus automašīnā viņas radinieču klātbūtnē. Kopš tā laika par viņu nekas nebija dzirdēts.

Sākotnēji modeles radinieki identificēja viņas ķermeni pēc kapā atrastajiem apģērba gabaliem, bet pēc tam to apstiprināja arī DNS tests. 

Vietējā policija paziņoja, ka bez Alvarado kapā bijuši trīs vīrieši, divas sievietes un viens upuris, kura dzimums vēl nav noskaidrots. Kopš masu kapa atklāšanas policija arestējusi trīs aizdomās turamos, un izmeklēšana turpinās. 

Kad Alvarado pazuda, viņas brālis Karloss sociālajos tīklos lūdza palīdzību: "Tu atgriezīsies mājās, māsiņ. Tu esi ļoti laba sieviete, tev ne ar vienu nav problēmu, tu esi brīnišķīga māte. Tu atgriezīsies mājās, jo šis viss ir pārpratums un tu ļoti mīli savu dēlu." 

Ziņas par modeles nāvi viņas radiniekiem ir šoks, jo Alvarado neesot bijušas problēmas ar organizētās noziedzības bandu. 

Vuela alto hermana? te voy a extrañar muchísimo? mi cuata, mi compañera de vida❤️ te veo pronto para volver estar juntos??? mi Reyna Yessenia E. Alvarado ?

Posted by Juan Carlos Alvarado Rivera on Pirmdiena, 2020. gada 5. Oktobris

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu