Vai Kristapam Porziņģim uzradusies jauna simpātija? (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX, instagram/lauravizla / TVNET kolāža

Latviešu basketbolista, NBA kluba Dalasas "Mavericks" zvaigznes Kristapa Porziņģa vērīgākie sekotāji pamanījuši, ka, sportistam, iespējams, uzradusies jauna simpātija. 

Noprotams, ka Porziņģis satuvinājies ar latvieti vārdā Laura Vizla, kura iepriekš bija romantiskās attiecībās ar hiphopa apvienības "Olas" dalībnieku Žani Pavlovski.

Vērīgākie pamanījuši, ka Vizla patlaban atrodas Teksasā. Tāpat jau ilgāku laiku Porziņģis regulāri atzīmē "patīk" pie simpātiskās gaišmates publiskotajiem foto sociālajos tīklos.

Foto: instagram/lauravizla

Vizla vietnē "Instagram" seko vairākiem Porziņģa komandas biedriem, kā arī viņa brālim Mārtiņam Porziņģim, liekot domāt, ka jaunā sieviete jau esot iepazīstināta ar slavenā basketbolista tuvākajiem cilvēkiem.

Vizla jaunākajās fotogrāfijās redzama pozējot ar augstceltnēm fonā, kā arī ar ekskluzīviem "Dior" apaviem, kuru cena ir 1100 ASV dolāru (aptuveni 900 eiro), faniem spekulējot, ka tieši Porziņģis esot sarūpējis tik dārgu dāvanu.

Kā zināms, Porziņģis izvairīgi runā par savu privāto dzīvi. 2017. gadā paparaci iemūžināja Porziņģi kopā ar kādu krievu izcelsmes modeli Darju, kura plašāk pazīstama ar segvārdu Bembija, dodoties prom no "Marquee" naktskluba Ņujorkā. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu