Jānis Timma aizkustina fanus, parādot savas bērnības mājas (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma nesen dalījās emocionālās pārdomās par savu viesošanos dzimtajā pilsētā Krāslavā. Nu sportists publiskojis fotogrāfijas, ļaujot ielūkoties viņa bērnības mājās. 

Timma vietnē "Instagram" publiskojis vairākas fotogrāfijas, pievienojot tām aprakstu: "Laipni lūgti manā Krāslavas mājoklī. Vēlaties to apskatīt? Uz priekšu. Cik daudzi no jums zina, kur tas atrodas? Un cik daudzi no jums zina, cik daudz cilvēku šeit dzīvo? Kamēr manas emocijas vēl ir "svaigas", es padalīšos ar tām. Šajos foto un video es vēlos parādīt, kur dzīvoju līdz 15 gadu vecumam. Atcerieties, nav svarīgi, kā un kur jūs dzīvojat - viss ir iespējams. Neviens nevar jūs apturēt sapņot un sekot tiem. Mazas lietas var izmanīt jūsu dzīvi. Galvenais - neapstāties."

Tāpat viņš padalījies ar saviem pirmajiem sporta apaviem. "Tolaik "Nike" apavus neviens nevarēja atļauties nopirkt. Bija jābūt bagātam, jo tās dārgi maksāja. Ziniet, kā es tās dabūju? Humpalās. Mana mamma vai tētis varētu labāk pateikt, cik par tām samaksāja, bet, ja nemaldos, tie bija pieci dolāri. Tagad es varu mainīt apavus pēc katra treniņa vai spēles, bet šajos apavus es redzu tik daudz sāpju, sviedru, asaru, ko tie piedzīvoja kopā ar mani."

Timmas ieraksti aizkustinājuši viņa sekotājus, un daudzi komentāros veltīja Timmas vecākiem sirsnīgus vārdus par to, ka viņi saglabājuši lietas no sportista bērnības dienām. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu