"Ej labāk valsti glāb!" Uģis Kuģis izsakās par eksministres Petravičas pikanto fotosesiju (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunais pašmāju šovs "Vakariņš ar savējiem" sācies uz jautras nots - izrādās, Uģi Kuģi pārsteidz ne tikai fakts, ka Ramona Petraviča ir politiķe, bet arī viņas uzdrīkstēšanās pozēt pikantā fotosesijā vīriešu žurnālam.

Dažkārt gadās, ka cilvēki dzīvo vienā nelielā valstī, vienā pilsētā, bet tomēr – katrs savā pasaulē, ar saviem noteikumiem, un par norisēm ārpus tās var arī nebūt informēti.

Piemēram, Uģis Kuģis acīmredzot par politiku interesējas minimāli un arī daudz apspriesto bijušo labklājības ministri Ramonu Petraviču vaigā neatpazīst – abi pirmo reizi satiekas kanāla 360TV jaunajā šovā "Vakariņš ar savējiem", dodoties viesos pie masieres Šarlotes.

Lieki teikt, ka arī par Petravičas fotosesiju žurnālam "Klubs" Uģim ir pirmā dzirdēšana. Šāda politiķes uzdrīkstēšanās Latvijas zināmāko krišnaītu pārsteidz ne pa jokam.

Uģa vēdiskās filozofijas pasaulē uzskati par kailumu ir ļoti atšķirīgi – tur to īsti nerāda pat laulātam dzīvesbiedram, un Uģis nekādi nespēj saprast, kas motivēja sievieti šādi rīkoties. Uzzinot, ka maksāts netika nekas, bet Petraviča ar šo soli gribējusi iedvesmot cilvēkus "izkāpt no rāmjiem", domāt un dzīvot brīvāk, nekautrēties no sava ķermeņa, Uģa apmulsums tikai pieaug. "Pasarg Dievs, lai Krišna jūs sargā! Pusplikām politiķēm vēl grūtāka dzīve ir," nosaka Uģis.

Ieraugot politiķes fotogrāfijas, Kuģis pārsteigts izsaucas: "Bitīt matos! Priekš kam? Ej labāk valsti glāb! Nav ko dižoties ar gaļas gabalu."

Jau ziņots, ka raidījumā "Vakariņš ar savējiem" katru nedēļu trīs sabiedrībā zināmi cilvēki dosies ciemos pie Latvijas ģimenēm, lai uz savas ādas izbaudītu to, cik meistarīgi latvieši prot uzņemt viesus.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu