"Ir liels aizvainojums." Renārs Kaupers komentē Baibas Sipenieces-Gavares nosodījumu par koncertēšanu Krievijā (102)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/Instagram

Sestdien, 26. februārī, pazīstamā TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare veltīja skarbus vārdus grupai "Prāta vētra" un mūziķim Intaram Busulim. Viņa norādīja, ka tie, kuri koncertējuši Krievijā ir līdzvainīgi pie notikumiem Ukrainā. Tomēr grupas "Prāta vētra" solist Renārs Kaupers pauž citādu nostāju. 

"Sirds ir pilna. Tikko zvanīja mūsu menedžere Aija. Teica, ka esot sākušās publiskas raganu medības. Baiba Sipeniece-Gavare gandrīz vaino "Prāta vētru" un Intaru Busuli šajā briesmīgajā karā, kurš notiek Ukrainā," emocijās dalās Renārs Kaupers.

Kaupers dalās pārdomās par kultūras politisko nozīmi: "Arī par to, ka tikko piedalījāmies Ukrainas atbalsta koncertā, pie Kongresa Nama. Man ir daudz jautājumu. Vai tiešām kāds ir privatizējis iespēju izteikt līdzjūtību un atbalstu cilvēkiem, kuri nonākuši nelaimē? Vai to nevar darīt ikviens, kurš to vēlas darīt? Vai tiešām sports, kultūra un māksla vairs nav tās jomas, kuras var veicināt draudzību tautu un cilvēku starpā?"

"Mēs visus šos gadus esam braukuši koncertēt gan uz Krieviju, gan uz Ukrainu. Vienmēr esam domājuši, ka tas ir kaut kas labs. Domāju, kādēļ tas netika pateikts personīgi kādam no mums. Baiba, mēs esam labi pazīstami. Pavisam nesen satikāmies veikalā. Mums bija jauka un mīļa saruna, bet tu nereizi nepieminēji šo faktu, par kuru tik skaļi runā," stāsta grupas "Prāta vētra" solists. 

"Ir liels aizvainojums. Reizēm tas ir jāizrunā. Paldies, ka uzklausījāt. Tiksimies "Zelta Mikrofonā," video ierakstu noslēdz Renārs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BrainStorm / Prāta Vētra (@brainstormofficial)

Komentāri (102)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu