"Es dziedāšu tiem, kuri ir taisnības pusē!" Ar vērienīgu koncertu Rīgā uzstājas ukraiņu dziedātāja Loboda

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

14. augustā uz “Wondersalas” skatuves ukraiņu dziedātāja Loboda uzstājās ar savu pirmo koncertu kopš 24. februāra, kur prezentēja savu jauno šovu ar jaunām dziesmām, kā arī izpildīja savus populārākos hitus. Ar šo lielkoncertu māksliniece atklāja savu labdarības pasaules koncerttūri.

“Šodien es dziedāšu jums un tiem cilvēkiem, kuri atrodas dažādās pasaules malās, jo kara dēļ viņi visi zaudēja savas mājas, savus tuviniekus un radiniekus. Es dziedāšu tiem, kuri ir taisnības pusē. Tāpēc ka vienmēr taisnība ir tiem, kas sargā savu ģimeni, savu māju un savu valsti,” teica dziedātāja.

Loboda iestājās pret karu kopš tā pirmās dienas, pārveidoja savu ofisu par brīvprātīgo štābu, kā arī sāka sociālo psiholoģiskās palīdzības projektu “Loboda Help Center”. Tāpat dziedātāja ziedoja vairāk nekā 10 miljonu grivnu (267 tūkstoši eiro) palīdzībai savai valstij, kā arī aktīvi palīdzēja savai dzimtajai pilsētai Irpiņai.

Apritējuši pieci mēneši, kopš Loboda atsāka savu koncertdarbību. "Es ļoti ilgi nevarēju atrast spēkus atgriezties uz skatuves, jo laiks regulāri tika veltīts brīvprātīgajam darbam, palīdzībai Ukrainas sievietēm un bērniem. Esmu ļoti priecīga, ka uzstājos tiem cilvēkiem, kuri pārdzīvo par to, kas notiek manā valstī, tieši tāpat kā es, un tās ir neaizmirstamas emocijas," par koncertu Rīgā izsakās Loboda. "Pateicoties šādiem koncertiem, es varēšu palīdzēt daudzām cietušām ģimenēm - daļa no koncerta iegūtajiem līdzekļiem jau tika pārskaitīta uz fondu "Dusha" manas dzimtās pilsētas Irpiņas atbalstam,” tā Loboda.

Dziedātājas pavadošajā sastāvā spēlē latviešu mūziķi, un gatavošanās jaunajai programmai norisinājās tieši Latvijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu