"Būs kāds, kurš mani mīlēs kā cilvēku, nevis "statusu"!" Miglāne pēc šķiršanās dalās pārdomās par attiecībām (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne, kura pērnā gada nogalē paziņoja par šķiršanos no vīra un dēla tēva Krišjāņa Sondora, nu atklāj, vai ir gatava jaunām attiecībām. 

Miglāne vietnes "Instagram" jautājumu-atbilžu sērijā atbildēja uz kāda sekotāja jautājumu, vai viņa tic mīlestībai un ir gatava sākt attiecības

Runājot par mīlestību, Adriana atbildēja: 

"Vai ticu mīlestībai? Jā! Es ticu, es zinu, ka būs kāds, kurš mani mīlēs par to, kas es esmu un mani kā cilvēku, nevis "statusu"."

Kas attiecas uz jaunām attiecībām, viņa saka: "Par attiecībām - šobrīd pat prātā nenāk. Kad būs, tad būs un tas notiks pats no sevis!"

Jau ziņots, ka Miglāne izdevumam "Privātā Dzīve" komentēja šķiršanās iemeslus: "Nekad nebiju domājusi, ka manā dzīvē notiks tā, kā notika. Biju iedomājusies, ka būsim kopā līdz mūža galam. Taču mans vīrs bieži devās uz ārzemēm, un tāpēc kopā būšana nebija viegla. Es darīju visu, kas bija manos spēkos, bet ar to nepietika. Taču laiks dziedē visu."

Adriana un Krišjānis apprecējās 2022. gada aprīlī pēc dažu gadu draudzības. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo. Savukārt pagājušā gada oktobrī Miglāne dalījās ar skumju vēsti - viņa zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu