Beta Beidz iedzīvojusies nelāgā traumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Beta Beidz
Foto: Beta Beidz Foto: Jānis Škapars/TVNET

Influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa) kopš pagājušā gada izskaņas atrodas gultas režīmā. Nu viņa savā "Youtube" kanālā atklāj, kāds tam ir iemesls.

Vairāk nekā 20 minūšu garā video ar nosaukumu "Kā es salauzu savu d***u" Beta atklāj, ka negadījums noticis 26. decembra vakarā.

Influencere nupat bija atgriezusies no Tenerifes, pelēkais laiks darījis savu, viņa jutusies garlaikota un ļāvās sevi izklaidēt, piedāvājot draugam doties ziemas priekos: "Es izlēmu pavizināties ar padirseni."

Lai gan sniega sega nebija bieza, Beta izmēģināja vairākas Grīziņkalna trases, un pēdējais nobrauciens influencerei bija liktenīgs – viņa ietriecās sniega kaudzē, kas patiesībā bija ledus klucis. Pēc kritiena Beta cietusi lielas sāpes un draugs viņu aizvedis uz traumpunktu, kur konstatēts astes kaula lūzumu. Ārsts esot rekomendējis sešu nedēļu atveseļošanās periodu. 

Pēc kāda laika Beta konsultējusies ar vēl vienu vertebrologu (muguras ārsts), kurš konstatēja, ka lauzts ir nevis astes kauls, bet gan krustu kauls, kas ir vēl nopietnāk, un jāārstējas vismaz 12 nedēļas. 

Beāte jau vairāk nekā mēnesi atrodas mājās, skatoties televizoru. Taču visu tik melnās krāsās gan nemālē: "Neesmu ne gājusi dzert, ne pīpēt zāli. Tas, man liekas, ir ļoti veselīgi!" 

Plašāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu