Samanta Tīna sākusi jaunas attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Samanta Tīna
Dziedātāja Samanta Tīna Foto: Paula Čurkste/LETA

Dziedātāja Samanta Tīna, viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas",  atklāja, ka vairs nav brīvas sievietes statusā.

"Šobrīd es esmu aizņemta dāma. Es katru dienu mācos teikt paldies un redzēt rūpes," atklājot savu jauno attiecību statusu, noteica Samanta.

Dziedātāja atklāj, ka mīļotais ienācis viņas dzīvē pirms ceļojuma uz Indiju. Samanta atzīst, ka Indija izmainīja viņu. Vaicāta, vai jaunais sirdsāķītis arī ir novērojis kādas pārmaiņas, Samanta teic: "Viņš saka, ka jau esmu mīļa, bet tagad esmu vēl mīļāka. Un visu cieņu viņam par laišanu prom, jo tu jau nezini, kas tur atbrauks mājās."

Samanta sarunas laikā atklāj, ka viņai ir svarīgs laiks sev, un ir priecīga, ka mīļotais viņai to sniedz.

Viņa gan vēlas savas attiecības sargāt un nevēlas padarīt publiskas, sakot, ka mīlestība mīl klusumu, taču atklāj, ka abi iepazinušies sarakstoties un vēlāk satikās viņas koncertā. Samantas jaunais draugs nav mākslinieks, to gan viņa skaidri nosaka. "Kā būs tālāk, redzēsim, bet šobrīd viss ir ļoti labi."

"Dzīve mani ir savedusi kopā ar brīnišķīgu cilvēku, kurš man ļauj mācīties lietas, kuras man jau sen vajadzēja iemācīties," tā dziedātāja. Viņa ir pateicīga savam partnerim par lutināšanu un rūpēm.

Kā zināms, Samanta iepriekš sešus gadus bija kopā ar izmeklētāju Nauri Liepiņu. Abu attiecības izjuka 2020. gada vasarā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu