Dziesmu svētku laikā gan papildu sabiedriskā transporta reisi, gan satiksmes ierobežojumi (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Lai atvieglotu dziesmusvētku dalībnieku nokļūšanu uz mēģinājumiem šodien, 4. jūlijā "Rīgas satiksme" nodrošinās papildu sabiedriskā transporta reisus, informēja uzņēmums. Savukārt Dziesmusvētku laikā Mežaparka un arī Daugavas stadiona apkārtnē no šodienas ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

Šodien, 4. jūlijā notiek mēģinājumi gan Daugavas stadionā, gan sākas mēģinājumi Mežaparka lielajā estrādē, tāpēc, lai dalībnieki veiksmīgi varētu nokļūt mēģinājumu vietās, tiks norīkoti papildus reisi.

Uz mēģinājumu norisi Daugavas stadionā paredzēti papildus reisi 5., 11. un 22. trolejbusa maršrutā kā arī 6. autobusa maršrutā.

Lai nodrošinātu dalībnieku nokļūšanu mītnes vietās pēc mēģinājuma beigām Daugavas stadionā atsevišķos maršrutos tiks veikti papildu reisi aptuveni līdz plkst.23.50 no pilsētas centra.

Uz mēģinājumu norisi Mežaparka Lielajā estrādē 11.tramvaja maršrutā, no Ausekļa ielas galapunkta, no plkst.6.40 tramvajs kursēs ar intervālu 6 - 8 minūtes. Ceļā no centra līdz Mežaparkam ar tramvaju jāpavada aptuveni 30 - 40 minūtes.

No Pļavniekiem, Purvciema tiks būtiski uzlabota 48.autobusa kustība. Sākot no 6.52 papildus esošajiem reisiem tiks norīkoti papildus reisi, kas kopā nodrošinās kustības intervālu 6 - 8 minūtes.

Pastiprināta sabiedriskā transporta kustība tiks nodrošināta tikai uz mēģinājuma sākumu, tāpēc uzņēmums aicina svētku dalībniekus pieturvietās ierasties savlaicīgi un nekavēt mēģinājuma sākumu.

Arī dienas laikā "Rīgas satiksme" sekos līdzi pasažieru plūsmai un nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināti papildus reisi.

Mežaparka apkārtnē ieviesīs būtiskus satiksmes ierobežojumus

Satiksmes ierobežojumus ieviesīs, lai nodrošinātu veiksmīgu svētku norisi, kā arī ērtu dalībnieku nokļūšanu uz pasākumu norises vietām. Ierobežojumi Mežaparka apkārtnē neattieksies un sabiedrisko transportu.

Šodien no plkst.6.30 līdz 9 un no plkst.20 līdz 22 Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs Ezermalas ielas posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai.

Ierobežojumi būs spēkā Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Inčukalna ielai, Kokneses prospekta posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam, Viestura prospekta posmā no Meža prospekta līdz Ostas prospektam. Visās minētajās vietās ierobežojumi neattieksies uz sabiedrisko transportu.

Tāpat minētajos ielu posmos transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs trešdien, 5. jūlijā no plkst.6.30 līdz 9 un no plkst.13 līdz ģenerālmēģinājuma beigām, kā arī ceturtdien, 6. jūlijā, no plkst.15 līdz koncerta beigām.

Arī piektdien, 7. jūlijā no plkst.7.30 līdz 10 un no plkst.21 līdz 23, kā arī sestdien, 8. jūlijā no plkst.7 līdz 9 un no plkst.15 līdz ģenerālmēģinājuma beigām Ezermalas ielas posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai, Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Inčukalna ielai, Kokneses prospekta posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam, Viestura prospekta posmā no Meža prospekta līdz Ostas prospektam transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs.

Minētajos ielu posmos transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs arī svētdien, 9.ūlijā no plkst.15 līdz koncerta beigām.

No trešdienas, 5. jūlija līdz pirmdienai, 10. jūlijam satiksmi slēgs Ostas prospektā, izņemot izbraukšanu no Mežaparka teritorijas.

Savukārt ceturtdien, 6.jūlijā no plkst.20 līdz ģenerālmēģinājuma beigām ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi Augšielā, Stadiona ielā un Jāņa Asara ielas posmā no Ata ielas līdz Pērnavas ielai.

Tāpat minētajās ielās transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs piektdien, 7.jūlijā no plkst.10 līdz koncerta beigām un no plkst.20 līdz koncerta beigām.

Sestdien, 8. jūlijā no plkst.20 līdz koncerta beigām Augšielā, Stadiona ielā un Jāņa Asara ielas posmā no Ata ielas līdz Pērnavas ielai transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu