Dziesmu svētku maitāšanā apvainotā influencere draud vērsties tiesā (32)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā plašu ažiotāžu izraisīja kāda Dziesmu un Deju svētku apmeklētāja sociālo tīklu ieraksts, kurā viņš apgalvo, ka divas influenceres viņam un citiem pamatīgi pabojājušas svētkus. Nu viena no viņām draud ar tiesu.

Jau ziņots, ka 11. jūlijā vietnē "Facebook" kāds deju lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” apmeklētājs vārdā Kaspars Bernans dalījās ar ierakstu, apgalvojot, ka divas influenceres cēlušās kājās, fotografējušās un filmējušās, tā aizsedzot citiem apmeklētājiem redzamību.

Nu šīs apsūdzības komentējusi viena no iesaistījām influencerēm - Liene Stūraine. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņa saka: "Acīmredzot puisis uz manas popularitātes rēķina bija nolēmis paspodrināt sev spalviņas."

Viņa norāda, ka vīrieša ieraksts esot ļoti pārspīlēts - koncerta laikā viņa esot piecēlusies uz astoņām sekundēm, lai uzfilmētu īsu video. "Kas tur tāds krimināls? Par ko ir cepiens? Iespējams, čalis šādā veidā nolēma atriebties manai draudzenei [Vinetai Sniedzei - red.], kurai viņš izteica simpātijas un pat lūdza iedot telefona numuru, bet viņa viņam atteica," tā Stūraine.

Viņa draud ar tiesu darbiem. "Mēs vērsīsimies gan tiesā, gan datu aizsardzības inspekcijā, jo mūsu bilde bez atļaujas ir paņemta no mana privātā "Instagram" konta un absolūti neatbilst saturam. Tā ir fotografēta pirms koncerta sākuma. Viņa ieraksts ir atklāta naida kurināšana, kas ir diezgan nopietns likuma pārkāpums," pauž Stūraine. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 18. jūlija numurā!

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu