Novembra izskaņā "Arēnā Rīga" klausītājus apburs Imany dziļā balss astoņu čellu pavadījumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"Voodoo Cello" ir šovs, kas uz vienas skatuves apvieno 8 čellus un balsi, izpildot ikoniskus popmūzikas hitus. Bez jebkāda veida specefektiem, ļoti dabiski, Imany ir pāraranžējusi populāras, visiem ļoti labi zināmas dziesmas, apburot tās ar 8 čelliem. Viņa parādās uz skatuves kā voodoo priesteriene, tēls, kas ir pilnībā izdomāts un iedvesmots no dažādām kultūrām. Šo unikālo pieredzi varēs piedzīvot šī mēneša izskaņā - 29. novembrī, "Arēnā Rīga".

Viņa izmanto savu repertuāru, lai pastāstītu savu stāstu. "Voodoo Cello" ir mistisks sievietes ceļojums ar burvju spējām. Viņas dziesmas izsaka viņas likteni. Pasaka sākas tumsā un beidzas gaismā, bet, lai to panāktu, priesterienei jāsāk ar cīņu pret saviem dēmoniem. Viņa rada savas dejas un rituālus, kas viņai ļauj sasniegt iekšējo mieru un harmoniju.

Ar "Voodoo Cello" programmu Imany kā dziedātāja apbur 8 čellus, aranžējot ievērojamus hitus popmūzikas vēsturē (no Radiohead līdz Cat Stevens, tostarp Donna Summer, Hozier, t.A.t.u. un Bob Marly).

Pēdējo desmit gadu laikā Imany dziļā balss ir pievērsusies franču publikai, skanot soula, folka un blūza repertuāram. Ar savu singlu "Don't Be So Shy" un "You Will Never Know" triumfu, diviem albumiem līdz pat filmas "Sous les jupes des filles" oriģinālajam skaņu sniegumam Imany ir guvusi virkni panākumus visā pasaulē. Pēc pārtraukuma, lai atpūstos no vairākām starptautiskajām turnejām, Imany tagad atkal kāpj uz skatuves, lai apvienotu savas balss toni ar siltajām čellu orķestra akustiskajām skaņām - šī tikšanās būs unikāla.

"Voodoo Cello" aicinājums ir padarīt "dievišķo" pieejamu un demistificēt klasisko mūziku, aicinot popmūziku ar saviem īpašajiem kodiem izgudrot un pārveidot sevi. Ar Boba Mārlija, Bonijas Taileres, Hozjē, Radiohead un daudzu mūsdienu mākslinieku palīdzību "Voodoo Cello" cenšas nojaukt barjeras starp šīm divām pasaulēm. Šis koncerts ir kā hibrīds, kas pārsniedz teju visas robežas.

Balss: IMANY

Čells: Rodolphe Liskowitch, Julien Grattard, Octavio Angarita, Lucie Cravero, Bohdana Horecka, Laure Magnien, Polina Streltsova, Leonore Vedie

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu