Jūnijā Siguldā uzstāsies Z paaudzes mūziķis Yungblud

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Yungblud
Yungblud Foto: publicitātes

4. jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies britu mūziķis Yungblud.

YUNGBLUD (īstajā vārdā Dominiks Ričards Harisons) jau šobrīd tiek uzskatīts par ikonu un paraugu citiem Z paaudzes mūzikas radītājiem. Viņa dumpīgā personība, neticamā enerģija un rokenrols ir sapulcējuši fanātisku fanu armiju. YUNGBLUD fanu kopienai pat ir nosaukums – “Melno siržu klubs”. 

Jorkšīrā dzimušais multiinstrumentālists ģitāru pirmo reizi rokās paņēmis divu gadu vecumā un desmit gadu vecumā sācis rakstīt pats savas dziesmas. Savā izpildījumā mākslinieks apvieno roku, ska, metālu un citus alternatīvos žanrus.

Viņš ir sadarbojies ar dažādiem pasaulslaveniem mūziķiem – Avrilu Lavinju (Avril Lavigne), "Machine Gun Kelly", Trevisu Bārkeru (Travis Baker), Holziju (Halsey) un citiem. 

Yungblud trešais studijas albums "Yungblud" ieguva pirmo vietu sešās valstīs, patlaban tam ir vairāk nekā 423 miljoni straumējumu kopš tā izdošanas 2022. gada 2. septembrī.

Nesen mūziķis noslēdzis uzstāšanās tūres "Yungblud - The World Tour" pirmo posmu, kura laikā notika koncerti Lielbritānijā, nākamo nedēļu laikā mākslinieks uzstāsies Eiropā, Dienvidamerikā un ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu