"Sofar Sounds Rīga" aicina uz Zemes stundai veltītu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Kustība “Sofar Sounds Rīga” izziņo Zemes stundai veltītu koncertu, kas notiks 23. martā kādā slepenā Rīgas lokācijā. Intīmā un piezemētā gaisotnē koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt trīs dažādu mākslinieku uzstāšanās, turklāt mūziķu vārdi tiks atklāti tikai pašā pasākuma dienā.

“Mūsu koncertu formāts paredz attālināšanos no ikdienas steigas un trokšņiem, kas nereti kļuvuši par ierastiem dažādos mākslas un izklaides pasākumos. Zemes stundai raksturīgā intīmā gaisotne sniegs iespēju koncerta klausītājiem vēl tuvāk iepazīt mūziķu daiļradi, bet mūziķiem – izveidot spēcīgu saikni ar auditoriju. Pērn, atsākot aktīvu “Sofar Sounds Rīga” koncertu sēriju, piedzīvojām lielisku atsaucību, un esam izpārdevuši visus līdz šim aizvadītos koncertus. Kas ir vēl patīkamāk – liela daļa apmeklētāju uz mūsu koncertiem ierodas pirmo reizi, kas nozīmē, ka vēlme tikt pārsteigtiem, kā arī pieprasījums pēc mājīgiem, kvalitatīviem koncertvakariem Latvijā ir tiešām liels,” stāsta “Sofar Sounds Rīga” koncertu kurators Kristaps Bedrītis.

“Sofar Sounds Rīga” savu darbību aizsāka 2017. gadā, kopumā aizvadot jau 32 koncertus.

Kustība aizsākās 2009. gadā Londonā. Visā pasaulē šie koncerti notiek vairāk nekā 300 dažādās pilsētās. Šo koncertu formāts paredz, ka apmeklētāji par pasākuma norises vietu tiek informēti vien dienu iepriekš, bet vakara mākslinieku vārdi netiek atklāti līdz pat koncerta sākumam, tādēļ tos mēdz dēvēt par slepenajiem koncertiem. “Sofar Sounds” tāpat kalpo par platformu vietējiem un ārvalstu mūziķiem – Rīgas koncertos līdz šim uzstājušās gan dažādas jaunās grupas un solomākslinieki, gan arī vairāki Latvijā pazīstami mūziķi, piemēram,

“Instrumenti”, “Carnival Youth”, Raum, Kristīne Prauliņa, “Sudden Lights”, “Laime Pilnīga”, “The Coco'nuts” un citi.

Biļešu skaits ir ierobežots. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu