Jauns dāmu romāns - Zuzanna Frēliha «Ugunskristības»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Apgādā «Jumava» klajā nākusi vācu rakstnieces Zuzannas Frēlihas (Susanne Fröhlich) grāmata «Ugunskristības» (Feuerprobe), informē izdevēji.

Anotācija: dzīvesbiedrs Pauls uzdāvina Andreai uz piecdesmito dzimšanas dienu kruīzu, tādējādi piepildot viņas lielāko sapni. Tomēr Andrea tā īsti nespēj izbaudīt prieku par gaidāmo ceļojumu, uz kuru Pauls diemžēl ir uzaicinājis arī savu kaprīzo meitu no pirmās laulības. Turklāt pēc Andreas tēva nāves mātes veselība arvien vairāk pasliktinās, sevi liek manīt vecuma demence, dēls Marks tikai ar grūtībām pabeidz vidusskolu un nespēj aizlemt, ko darīt tālāk, un meita Klaudija grib palikt Austrālijā. Visā šajā juceklī Andreai ir jāspēj saglabāt savaldību, lai ugunskristības neizvēršas par katastrofu. Un, tā kā viņa zina, ka dzīvē nekas nenāk par velti, tad pati nolemj rīkoties un ir gatava pieņemt izaicinājumus.

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu