Afleka «Grāmatvedis» uzvar ASV kino topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka amerikāņu aktieris Bens Afleks (Ben Affleck) savas jaunākās filmas «The Accountant» («Grāmatvedis») pirmizrādē uz brīdi aizturējis zvaigžņu pastaigāšanos pa sarkano paklāju, kamēr žurnālista telefonā vēroja beisbola spēli. Acīmredzot viņš bija tik ļoti pārliecināts par savas filmas panākumiem, ka nesatraucās, ko par viņu padomās. Viņam izrādījās taisnība. Filma šonedēļ ASV kino topā ir numur 1.

Jaunā filma nedēļas nogalē iekasējusi 24,7 miljonus. Filmā Afleks iejuties kāda dīvaina, klusa, ļoti apdāvināta grāmatveža - Kristiana Vulfa lomā. Pa dienu Vulfs strādā birojā ar skaitļiem, bet naktī ir algots slepkava. Normāli!

Filmā vēl spēlē «oskarotās» filmas «Whiplash» («Atsitiens») aktieris J.K. Simmons, kā arī muzikālās filmas «Pirmklasīgās» («Pitch Perfect») zvaigzne Anna Kendrika (Anna Kendrick).

2. vietā ar 12 miljoniem afroamerikāņu komiķa Kevina Hārta (Kevin Hart) filma «Kevin Hart: What Now?».

Pagājušās nedēļas līdere - viena no rudens sezonas gaidītākajām filmām - trilleris «Meitene vilcienā» («The Girl on the Train»), numur 3.

Intriģējošais kino stāsts, kurā galveno lomu atveido Emīlija Blanta, uzņemts pēc tāda paša nosaukuma romāna motīviem. Britu autores Paulas Hokinsas spriedzes pilnā grāmata «Meitene vilcienā», tulkota un izdota vairāk nekā 50 valstīs, pagājušajā gadā kļuva par vienu no lasītākajām visā pasaulē.

Filma iekasējusi gandrīz 12 miljonus.

Tima Bērtona (Tim Burton) jaunākā filma «Mis Peregrīnas nams brīnumbērniem» («Miss Peregrine's Home For Peculiar Children») ar 8,9 miljoniem numur 4. Bērtona režisētā fantāzijas filma balstās uz bērnu grāmatu autora Ransoma Rigsa bestselleru un stāstu par zēnu vārdā Džeikobs, kas pēc vectēva nāves dodas meklēt nosaukumā minēto namu, kura iemītniekiem piemīt īpaši talanti.

Foto: Ekrānuzņēmums

Top5 noslēdz katastrofu trilleris «Deepwater Horizon: Liesmas okeānā». Uz patiesiem notikumiem balstītajā kino stāstā par vērienīgu katastrofu uz naftas ieguves platformas galvenās lomas atveido tādi Holivudas smagsvari kā Marks Valbergs, Džons Malkovičs un Kurts Rasels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu