Britu popkantri meitenes «Ward Thomas» iekaro UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Teilores Sviftas, Keisijas Maskreivsas u.c. amerikāņu popkantri zvaigžņu panākumi atbalsojušies arī Lielbritānijā. Britu salu albumu topu iekarojušas divas māsas, kuras nodēvējušas sevi par «Ward Thomas».

Mūzikas prese šīs meitenes no Hempšīras jau nodēvējusi par pirmajām britu kantri zvaigznēm.

22 gadu veco māsu Ketrīnas un Lizijas Vordu Tomasu otrais studijas albums «Cartwheels» (Sony Music) seko 2014. gadā pašu neatkarīgi izdotajam ierakstam «From Where We Stand», kas topā debitēja vien 41. vietā, ziņo «Official Charts Company».

Līdz šim augstākais panākums UKTop40 britu kantri mūzikā piederēja duetam «The Shires» ar albumu «Brave» - 10. vieta.

Pagājušās nedēļas līdere - amerikāņu dziedātāja, aktrise, kinoproducente un režisore Bārbra Džoana Streizande (Barbra Streisand) ar jauno duetu albumu «Encore: Movie Partners Sing Broadway» (Columbia/Sony), kurā kopā ar dažādiem slaveniem aktieriem ieskaņojusi populārus Brodvejas izrāžu hitus, noslīdējusi uz 4. vietu.

2. vietā, pēc ITV dokumentālās filmas izrādīšanas, amerikāņu popmūzikas dueta «The Carpenters» izlase «The Nation's Favourite Carpenters Songs», bet 3. vietā jauns Londonas dziesmu autora Džeimija Tī (Jamie T) albums «Trick».

Vēl pie jaunumiem albumu topā jāmin repera Wretch 32 albums «Growing Over Life» (Polydor/Universal) un Floridas rokgrupas «A Day to Remember» ieraksts «Bad Vibrations» (ADTR).

Tikmēr Ziemeļīrijas orķestrālā popa apvienības «The Divine Comedy» jaunā plate «Foreverland» (Divine Comedy) numur 7.

Singlu topā tikmēr otro nedēļu pēc kārtas EDM pārstāvji «Chainsmokers» un dziedātāja Helsija (Halsey) ar dziesmu «Closer» (Disruptor).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu