«Blink-182» pirmo reizi iekaro britu albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sandjego poppanka apvienība «Blink-182», kas pasaules slavu iekaroja ar tādiem singliem kā «What's My Age Again?» (1999) un «All the Small Things» (2000), pirmo reizi savā karjerā spējusi iekarot Apvienotās Karalistes albumu topa 1, vietu, ziņo «nme.com».

Grupas septītais albums «California» (BMG) nedēļas griezumā pārdots 24 000 vienību, ziņo «Official Charts Company». Albums seko 2011. gada platei «Neighborhoods» un ir pirmais ieraksts, ko grupa ieskaņojusi pēc šķiršanās no ģitārista un vokālista Toma Delonga (Tom DeLonge), kurš pēdējos gados nopietni aizrāvies ar citplanētiešu estētiku un sazvērestības teorijām.

Viņa vietā stājies grupas «Alkaline Trio» ģitārists Mets Skiba (Matt Skiba). Pie bungām vēl aizvien notetovētais Treviss Bārkers , bet basu spēlē un dzied Marks Hopuss.

Albums veltīts dzimtajai pilsētai, un muzikāli ieturēts tradicionālā «Blink-182» poppanka manierē.

Albumu producējis Džons Feldmans, kurš pazīstams kā grupas «Goldfinger» dalībnieks. Dziesmas ierakstītas «Foxy» studijā Kalifornijā 2016. gada sākumā.

2001. gadā albums «Take Off Your Pants And Jacket» spēja uzkāpt vien līdz 4. vietai Apvienotās Karalistes albumu topā.

Topa 2. vietā britu dziedātājas Adeles dižpārdoklis 25 (XL Recordings), 3. - Coldplay «A Head Full Of Dreams» (Parlophone/Warner Music).

Bejonsē «Lemonade» numur 4, bet ELO izlase «All Over The World» (Epic/Sony Music) noslēdz top5.

Britu dziedātājas Natašas Hānas (Natasha Khan) soloprojekts «Bat For Lashes» ar jauno albumu «Bride» (Parlophone/Warner Music) startējis 9. vietā.

Tikmēr singlu topā jau 13. nedēļu pēc kārtas 1. vietā Dreiks ar «One Dance» (Cash Money/ Republic/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu