Rīgā koncertēs Hārlemas Gospeļu koris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30.decembrī Rīgas Kongresu namā ar koncertu viesosies Hārlemas Gospeļu koris, TVNET uzzināja koncertaģentūrā "Makroconcert".

Hārlemas Gospeļu koris Latvijā viesosies jau piekto gadu pēc kārtas.

2006.gadā Hārlemas Gospeļu koris svinēja savu 20.dzimšanas dienu.

Hārlemas melnādainie dziedātāji un mūziķi uzstājušies neskaitāmās valstīs, dziedājuši kopā ar Bono, Vūpiju Goldbergu, Polu Makartniju, Avrilu Lavinju, Sindiju Lauperi, Lizu Mariju Presliju un pat grupu "Gorillaz".

Hārlemas Gospeļu kori 1986.gadā dibinājis Alens Beilijs, kas pirms tam strādājis ar tādām superzvaigznēm kā Laionels Ričijs, Prinss un pat Maikls Džeksons. Šajā laikā koris uzstājies ne tikai dzimtajā Amerikā, bet arī citur pasaulē, Japānā, Austrālijā, Eiropas valstīs un citur, ar mērķi iedvesmot cilvēkus ticībai, apvienot tos neatkarīgi no etniskās piederības vai pārliecības, kā arī tuvāk iepazīstināt ar afroamerikāņu kultūru.

Kora izpildītie gospeļi ir reliģiski dziedājumi, kuru muzikālajā līnijā apvienojušās blūza, soula, džeza un pat repa iezīmes. Koris labprāt izpilda arī populāras laicīgas dziesmas, piemēram, "Hey Jude!", "All you need is love" un "I believe I can fly".

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Rīgā gaidāmo Hārlemas Gospeļu kora koncertu var iegādāties "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā "www.bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu