Fotoreportāža: Normens un Tailere «Arēnā Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Ceturtdienas vakarā, 29.decembrī, Arēnā Rīga «Smokie» zelta balss Kriss Normens un unikālās balss īpašniece Bonija Tailere Kauņas Simfoniskā orķestra pavadījumā sniedza grandiozu Vecgada koncertu rīdziniekiem. Kā novēroja TVNET, 29. decembrī īsi pirms astoņiem «Arēnā Rīga» pulcējās aptuveni trīs ar pusi tūkstoši skatītāju, kas atnākuši, lai gremdētos atmiņās un baudītu bērnības un jaunības elku sniegto koncertu.

Pozitīvi bija novērot arī to, ka koncertu vēroja arī aptuveni pārdesmit skatītāju ratiņkrēslos, kuriem pārvietoties netraucēti palīdzēja gan draugi, radinieki, gan arī koncerta tehniskais personāls.

Pēc aptuveni stundas uzstāšanās un nelielas pīppauzes Boniju Taileri nomainīja «Smokie» zelta balss Kriss Normens, kurš īsi pirms uzstāšanās nedaudz aizkavējās. No skatītāju puses izskanēja tādas replikas kā «We love You Chriss Normann» un «Kriss, mi bez tjebja skučajem», kam sekoja grandiozas ovācijas.

Abi mākslinieki uzstājās Kauņas Simfoniskā orķestra pavadībā.

Kauņas Simfoniskais orķestris dibināts 1988.gadā un aktīvi koncertē ne tikai dzimtajā Lietuvā, bet arī Latvijā, Igaunijā, Norvēģijā un Itālijā, pastāvīgi piedalās dažādos starptautiskos festivālos, sniedz tematiskus koncertus.

Pēdējo gadu laikā Kauņas Simfoniskais orķestris uzkrājis bagātu pieredzi, sadarbojoties ar dažādiem populārās mūzikas izpildītājiem un grupām. Piemēram, «The Orchestra» (ELO), «Scorpions», «Smokie», Lāra Gordona u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu