Jaungada nakts – „Cabaret plin, plin ...” (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Decembrī Sapņu Fabrikā jau piekto reizi notiek īpašs izklaides pasākums – koncertuzvedums Cabaret. Izsmalcinātais muzikālais un vokālais sniegums, gaisīgā, akrobātiskā horeogrāfija, krāšņie tērpi un dekorācijas ir tās Cabaret nemainīgās vērtības, kas laika gaitā tiek tikai uzlabotas, nezaudējot raksturīgo noskaņu un ikreiz radot īstu dzīves karnevāla sajūtu.

Jaungada naktī Cabaret mākslinieku vidū būs redzami gan jau zināmie tēli – Fabio (Intars Busulis), Justine (Aija Vītoliņa), Erkki (Erkki Otsman), gan jaunas, talantīgas solistes – Karīna Tropa, Vineta Elksne, Jolanta Strikaite un Katrīna Borozdina, kuras Jaungada naktī pārsteigs skatītājus ar īpaši sagatavotiem muzikālajiem priekšnesumiem grupas Sweetwaterz pavadībā.

“Cabaret plin, plin Tevi aicina… Ienāc! ... tūkstošos dzirkstoša zelta putekļos izgaisīs aizejošais un tiks sagaidīts Jaunais gads – pilns jauniem iespaidiem, emocijām un pārsteigumiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu