Pirmo "Uncut Music Award" saņem Fleet Foxes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Sietlas apvienība Fleet Foxes cīņā par gada labākā albuma titulu apsteigusi tādus vārdus kā Radiohead, Elbow un The Raconteurs.

Mūzikas žurnāla "Uncut" jaunizveidoto "Uncut Music Award" balvu par visiedvesmojošāko pēdējo 12 mēnešu mūzikas albumu pēc vienbalsīga žūrijas lēmuma saņēma Sietlas kvintets Fleet Foxes par debijas plati Fleet Foxes - White Winter Hymnal.

Žūrija, kurā arī dīdžejs Marks Redklifs (Mark Radcliffe) un bijušais EMI šefs Tonijs Vandsvorts (Tony Wadsworth), sākotnēji bija atlasījusi astoņus labākos albumus, taču par uzvarētāju kļuva tikai viens.

Grupas Fleet Foxes solists Robins Peknolds (Robin Pecknold) žurnālam atzina: "Tas ir fantastiski, tas ir vienkārši neaptverami! Šāds apbalvojums mums liek turpināt strādāt daudz aktīvāk. Ir sajūta, ka jūs esat mums metuši izaicinājuma cimdu un mums ir sevi no jauna jāpierāda. Protams, balvas nav tas, kas mums, radot mūziku, ir prātā, es ceru, ka mūsu nākamais albums nebūs tāds "balvu kampējs" kā Klinta Īstvuda oskarorientētās lentes, un cerams, ka mēs beigās nesāksim izklausīties kā Coldplay vai tamlīdzīgi."

"Uncut Music Award" pretendentu saraksts:

1. BON IVER – For Emma, Forever Ago (4AD)

2. DRIVE BY TRUCKERS – Brighter Than Creation’s Dark (New West)

3. ELBOW – The Seldom-Seen Kid (Fiction)

4. THE FELICE BROTHERS - The Felice Brothers (Loose)

5. FLEET FOXES – Fleet Foxes (Bella Union)

6. THE RACONTEURS – Consolers Of The Lonely (XL)

7. RADIOHEAD - In Rainbows (XL)

8. VAMPIRE WEEKEND – Vampire Weekend (XL)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu