"Dirty Deal Café" piedāvā Draudzīgo sakaru nogali

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. un 19. decembrī, pirmssvētku nedēļas nogalē, Dirty Deal radošā komanda kopā ar saviem tuvākiem un tālākiem kaimiņvalstu draugiem ir sarūpējuši Ziemassvētku jampadraci divu dienu garumā.

Draudzīgo sakaru stiprināšana sāksies jau piektdien, 18.decembrī, kad "Dirty Deal Café" sadarbībā ar Francijas Kultūras centru viesosies franču jaunās elektroniskās mūzikas mākslinieks Major Havoc (fly beat music) un lietuviešu elektroniskās mūzikas jaunpienācēji Dj duets Uran Uran (elektro, trash, pover pop) un viņu draugi Fullscreen VJ. Uran Uran kopā spēlē jau no 2007.gada un ir ļoti pieprasīti Viļņas elektroniskās mūzikas deju klubos. Savukārt vietējo elektroniskās mūzikas zelta fondu pārstāvēs Alise Ģelze.

Alise Ģelze
Alise Ģelze Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 19.decembrī, "Dirty Deal Café" notiks ilgi gaidītā Italo-disco un Elektro Deju Nakts ar igauņu Dj duetu Birchess, viesi Dj Fanick no St.Pēterburgas, un mūsu nepārspējamiem Dj Indrikki un Dj Ksprs. Birchess savās performancēs miksē itali-disko skaņas “humusu” un pašlaik aktīvi koncertē Baltijas valstīs, paralēli radot jaunus oriģinālmūzikas darbus. Dj Fanick patlaban ir viens no St.Pēterburgas deju klubu vadošajiem DJ''iem, un visbiežāk viņu var dzirdēt tādos Krievijas aktuālos klubos kā Superlax, Galaxis un Druzhba. St.Pēterburgā nakts dzīve ir augstā cieņā, tāpēc Dj Fanick ir diezgan liela autoritāte elektroniskās mūzikas scēnā Krievijā. Dj Fanick mūzikas stilistika ir dažāda: sākot ar disko un buggie un beidzot ar deep house un midtempo elektroniku.

PROGRAMMA

PIEKTDIENA / 18.decembris MAJOR HAVOC *Dj (Fly beat music), Francija ALISE ĢELZE *Dj, Latvija URAN URAN *Dj + Fullscreen VJ''s, Lietuva

SESTDIENA / 19.decembris KSPRS *Dj (Latvija) BIRCHESS *Dj (Igaunija) FANICK *Dj (Krievija / St.-Pēterburga) INDRIKKIS *Dj (Latvija)

Tiem, kas uz pasākumu ieradīsies līdz plkst. 24 (gan piektdien, gan sestdien), ieeja būs bez maksas. Savukārt, pērkot biļeti piektdienas (18.12.) naktij, 3 Ls, ieeja sestdienas (19.12.) pasākumā bez maksas. Ja nāc tikai uz sestdienas koncīti - ieeja 2 Ls.

Vairāk par māksliniekiem:

Major Havoc: http://www.myspace.com/mjrhavoc Alise Ģelze: www.myspace.com/esila Uran Uran: http://www.myspace.com/elektrinediskoteka Birchess: http://www.myspace.com/djbirchess Fullscreen VJ - www.myspace.com/fullscreenvj

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu