Koncertuzvedums "Cabaret plin, plin..." decembrī Sapņu fabrikā (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Producentu grupas "Virus Art" veidotais koncertuzvedums "Cabaret" ikreiz iegūst jaunas aprises un negaidītu sižetisko risinājumu.

Tomēr īpašs muzikālais un vokālais sniegums, gaisīgā, akrobātiskā horeogrāfija, krāšņie tērpi un dekorācijas ir Cabaret nemainīgās vērtības, kas laika gaitā tiek uzlabotas, nezaudējot raksturīgo noskaņu.

Decembrī Sapņu fabrikā jau piekto reizi jūsu sirdīm liksim salekties, prātam – aizmirsties un acīm baudīt, lai atmiņā paliek vien izjūtas… Mēs sakām: “Cabaret plin, plin tevi aicina… Ienāc!”

Plin, plin sevī slēpj īpašu dzīves uztveri. – viegls, bezrūpīgs gara plūdums bez saprāta ietekmes, bezsvara sajūta un gaistoša pieskāriena brīnums. Nopietnos tas atraisa, bet brīvos – paceļ spārnos. Plin, plin ir spēle, kurā dzīvo gan vieni, gan otri. No ikdienas klaunādēm, lomu īsfilmām, līdz prāta atslodzei un saldu sapņu reibumam. „Cabaret plin, plin...” ir par zaudētiem sapņiem un atrasto mīlestību.

Koncertuzvedumā „Cabaret plin, plin...” turpinās pērn aizsāktā cirka tematika, veidojot smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju, aktieru, mīmu un citu mākslinieku nepiespiesto saspēli un pārliecinošo sniegumu. Tehniskā risinājuma un scenogrāfijas jaunievedumi paspilgtinās vērienīgās ieceres izpildījumu. Cabaret, kā ierasts, būs notikums, pilns ar nejaušībām un iluzoriem pārsteigumiem. Brīdis, kurā ikviens varēs atveidot kādu lomu, īstenot sen lolotu sapni vai ļauties neaizmirstamu svētku gaisotnei septiņu stundu garumā.

Cabaret mākslinieku vidū šogad būs redzami gan jau zināmie tēli – Fabio (Intars Busulis), Justine (Aija Vītoliņa), Erki (Erkki Otsman), gan jaunas, talantīgas solistes – Karīna Tropa, Vineta Elksne, Jolanta Strikaite un Katrīna Borozdina. Viesi no Francijas – mūzikas grupa Reviens - ienesīs uzvedumā jaunas emocijas, un komponista Kārļa Lāča muzikālais risinājums solās variēt no tradicionālā džeza valdzinājuma līdz labi zināmu melodiju ritmiem, Dejotāju sniegums ieturēts labākajās kabarē tradīcijās, un tas viss, lai ļautu tev aizmirsties galvu reibinošā sapnī.

„Cabaret plin, plin...” izrāžu datumi: 23., 27., 28., 29., 30. un 31. decembris, komunikāciju centrs Sapņu Fabrika.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs – www.bilesuparadize.lv

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu