Eiropas MTV '08 mūzikas balvu pretendenti (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozās zvaigznes Britnija Spīrsa un Eimija Vainhausa pretendē uz 2008.gada "MTV Europe" mūzikas balvu kā labākās popmūzikas mākslinieces, pirmdien, nosaucot balvu pretendentus, paziņoja pasākuma organizatori.

Neraugoties uz problēmām personīgajā dzīvē, abas dziedātājas acīmredzot joprojām ir mūzikas fanu iemīļotas un, pateicoties savu cienītāju balsojumam, pretendē uz balvām prestižajās "Gada mākslinieka" un "Gada albuma" kategorijās.

Gaidāms, ka ceremonijā, kas notiks šā gada 6.novembrī Liverpūlē un kurā tiks pasniegtas desmit balvas, uzstāsies arī amerikāņu estrādes dīva Bejonsē, kura pati arī nominēta vienai balvai.

Divdesmit septiņus gadus vecā dziedātāja cīnīsies par balvu "urban" mūzikas kategorijā, kur viņas konkurenti būs Alīša Kīza, Kriss Brauns, Kanje Vests un Lil Veins.

Par labākā 2008.gada mākslinieka godalgu sacentīsies ne vien Spīrsa un Vainhausa, bet arī jaunās britu dziedātājas Leona Lūisa un Riana, kā arī grupa "Coldplay".

Savukārt Spīrsas ieraksts "Blackout" nominēts gada labākā albuma kategorijā, kurā nominēti arī "Coldplay", Lūisa, Kīza un velsiešu dziedātāja Dafija.

Grupas "Foo Fighters", "The Cure", "Tokio Hotel", "Linkin'' Park" un "Metallica" cīnīsies par labākās "dzīvās" grupas titulu, turklāt pēdējās divas nominētas arī rokmūzikas kategorijā, kur tām jāstājas pretī tādām grupām kā "Slipknot", "Paramore" un "30 Seconds to Mars".

Uz labākā jaunā mākslinieka godu pretendē Dafija, "Jonas Brothers", Keitija Perija, Mailija Sairesa un "One Republic", kamēr tādi mūzikas grandi kā "The Beatles" un Madonna ir starp tiem 40 māksliniekiem, kas nominēti visu laiku labākā mūziķa/grupas prestižajam titulam.

Tāpat kā nominācijas arī desmit balvu ieguvējus noteiks mūzikas fanu balsojums MTV interneta vietnē, izņemot pēdējo kategoriju, kurā uzvarētāju izvēlēsies pats mūzikas kanāls.

Fani par saviem favorītiem var balsot līdz 2.novembrim.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu