Toms Krūzs un Keitija Holmsa laulāsies 18.novembrī (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs ar savu izredzēto Keitiju Holmsu plāno salaulāties Latvijas neatkarības dienā Itālijā, paziņoja Krūza pārstāvis Arnolds Robinsons.

27 gadus vecā Holmsa pie altāra dosies dizainera Džordžo Armāni radītā kleitā, pavēstīja Robinsons.

Itāļu modes dizainers apstiprināja, ka viņš radīs Holmsas kleitu. "Kad mani draugs lūdz radīt kāzu tērpu, tas dziļi aizkustina manu sirdi. Tas patiešām ir liels gods spēlēt mazu lomu šajā izšķirošanā brīdī," sacīja Armāni.

Kāzas notiks pusotru gadu pēc Krūza izteiktā bildinājuma Holmsai Eifeļa tornī un pusgadu pēc viņu meitiņas Suri piedzimšanas. Krūza pārstāvis atteicās izpaust pilsētu, kurā notiks kāzas, norādot, ka "tiek veikti attiecīgi drošības pasākumi, lai nodrošinātu kāzu privātu norisi".

44 gadus vecais Krūzs, kurš jau divas reizes bijis precējies, neilgi pēc meitiņas Suri piedzimšanas sacīja, ka pāris atlicis kāzas, jo vēlējās, lai tajās piedalās arī viņu mazā meita. "Zināmā mērā mēs jau tagad jūtamies kā precējušies. Es zinu, ka es esmu kopā ar sievieti, ar kuru es vēlos pavadīt visu savu atlikušo mūžu. Līdz ar to kāzas tā ir tikai ballīte," piebilda Krūzs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu