Internetā bīstamākais vārds – Breds Pits

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad bīstamākais vārdu savienojums interneta meklētājos ir «Brad Pitt». Kompānija McAfee konstatējusi, ka šīs kinozvaigznes vārds biežāk nekā citu slavenību vārdi tiek izmantots hipersaitēs, kuras lietotājus noved vietnēs ar kaitīgu kodu.

Breda Pita fani, meklētājā ievadot «Brad Pitt», piektdaļā gadījumu nonāk potenciāli bīstamā vietnē. 18% meklēšanas rezultātu ir atsauces uz ekrāna saudzētājiem un fotogrāfijām, kurās iekļautas kaut kāda veida kaitīgās programmas. Bet ja meklē tikai ekrāna saudzētājus, tad inficēšanās briesmas pieaug līdz 50%.

Otrs bīstamākais šovbiznesa zvaigznes vārds interneta meklētājos pieder aktrisei un dziedātājai Beyonce. Sevišķi bīstami ir meklēt mobilā tālruņa zvana melodijas viņas izpildījumā, jo rezultātā iespējama inficēšanās ar kaitīgām programmām, kā arī lietotāja personas datu zādzība.

Trešajā vietā ir Džastins Timberleiks (Justin Timberlake), par kura daudzajiem romāniem un romāniņiem ļaudis aktīvi meklē informāciju internetā, tāpēc viņa vārdu kā ēsmu plaši lieto arī vīrusu rakstītāji. Hitparādi turpina aktrise Heidija Montāga, dziedātāja Meraija Kerija un aktrise Džesika Alba. Sarakstu noslēdz Lindseja Lohana, Kamerona Diasa, Džordžs Klūnijs un Anželina Džolija, kura jau agrāk ir «palīdzējusi» masveidīgi izplatīt kaitīgās programmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu