Primal Scream atzīta par labāko "dzīvo" grupu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par šā gada "Vodafone Live Music Awards" balvu uzvarētāju kļuvusi britu alternatīvās rokmūzikas grupa "Primal Scream", kas pagājušās ceturtdienas vakarā Londonā notikušajā ceremonijā ieguva divas balvas.

Grupa uzvarēja galvenajā - labākās "dzīvās" grupas - kategorijā, pārspējot pārējos pretendentus "Kaiser Chiefs", "Muse" un "The Verve", kā arī saņēma balvu "Par izciliem sasniegumiem mūzikā".

Savukārt labākās atkalapvienošanās kategorijā pārsteigumu sagādāja popgrupa "Spice Girls", kas negaidīti pārspēja favorītus "Led Zeppelin", kas pagājušā gada decembrī Londonā sniedza grandiozu koncertu.

Šobrīd populārais producents un mūziķis Marks Ronsons tika atzīts par labāko dziedātāju, bet Keita Neša saņēma balvu kā labākā dziedātāja. Grupa "The Ting Tings" tika atzīta par labāko šogad popularitāti ieguvušo kolektīvu, bet "Kings of Leon" ieguva balvu kā labākā starptautiskā "dzīvā" grupa.

"Vodafone Live Music Awards" balvas tiek piešķirtas mūziķiem par labāko uzstāšanos "dzīvajā" pēdējo 12 mēnešu laika posmā.

Balvu pasniegšanas ceremonija notika Londonas koncertzālē "Carling Academy Brixton".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu