Naidžela M. Kothorna "Pāvestu seksuālā dzīve"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naidžels Kotorns divdesmit piecus gadus ir darbojies kā rakstnieks un redaktors, viņš sarakstījis un līdzdarbojies vairāk nekā sešdesmit grāmatu tapšanā, kuras skar dažādas tēmas. Viņš ir darbojies arī laikrakstos, tostarp The Guardian, Daily Mail, Daily Mirror un The New York Tribune.

Nav iespējams nebaudīt Naidžela Kotorna piedauzīgo sirojumu cauri krāsainām seksuālām dīvainībām, ko piekopuši tie vīri, kuru edikti veidojuši mūsu pašu seksuālo dzīvi. Pāvesti un sekss. Viņi darīja visu, ko vien var iedomāties [..] Šī grāmata visdrīzāk izklaidēs daudz vairāk cilvēku nekā aizskars.” The Mail on Sunday

Pēdējo 2000 gadu laikā pāvesti diktējuši seksa noteikumus gandrīz ceturtdaļai pasaules iedzīvotāju. Taču, no saviem augstumiem sludinādami šķīstību, daudzi praktizēja kaut ko pilnīgi atšķirīgu. Bet, tā kā viņi bija visietekmīgākie cilvēki pasaulē un esot saistīti tieši ar Dievu, varētu rasties iespaids, ka nebija neviena, kurš viņiem pateiktu, kā jāuzvedas, saskaroties ar miesas kārdinājumiem. Jaunais un pārstrādātais šīs grāmatas "Pāvestu seksuālā dzīve" izdevums ir humoristisks pāvestu izlaidības apskats, kas stāsta gan par dekadentisko pāvesta galmu Aviņonā, gan Bordžu dinastijas pāvestu skandāliem Romā.

No angļu valodas tulkojusi Lilija Beļakova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu