"Cool weekend party @ Sunsetbar" – jau šovakar!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasākumu sērija "Cool Weekend Party" atgriežas, un kopumā nu jau piektais šīs sērijas pasākums notiks jau šonedēļ – 18. un 19. oktobrī jaunajā un stilīgajā Sunset bārā 13. janvāra ielā 33, kur uzstāsies vācu indie – jazz apvienība "Triband". Konkursa rezultāti!

"Cool Weekend party" nav tikai koncerts – tā ir jautra ballīte, kurā nav garlaicīgi ne mirkli. Tādēļ arī šoreiz apmeklētājus gaida pārsteigumi, konkursi un dažādas aktivitātes.

Abas dienas atmosfēru pirms grupas Triband uzstāšanās iesildīs pašmāju mākslinieki. Ceturtdien, 18.10., plkst. 21 uz skatuves kāps grupa „Sunny Sence”, kuras sastāvā apvienojušies Latvijā pazīstami un iecienīti mūziķi (Ivars Makstnieks, Mārtiņš Burkevics, Gints Saulītis) un izpilda pasaulē iemīļotu dziesmu jaunklātas versijas. Grupas soliste ir lieliskās balss īpašniece Annemary, kas Latvijā pazīstama gan pēc veiksmīgas sadarbības ar Arni Medni, gan kā vokālā pedagoģe.

Piektdien, 19.10., - neosoul grupa "The Deep", kuras līderis Pauls Murašovs ir ne vien lielisks pianists, bet arī producents un komponists un ir sastrādājies ar tādām Latvijas mūzikas zvaigznēm kā Mārtiņš Linde, Kaspars Zemītis, Jānis Stībelis, Deniss Paškēvičs u.c. Bez koncertiem Latvijā "The Deep" ir apbraukājuši dažādus mūzikas festivālus Vācijā, ASV, Ukrainā un Krievijā, uzstājoties lielu auditoriju priekšā.

Indie – Jazz meistari Triband uzstāsies ap plkst. 22.00. Grupas daiļradē sazīmējami gan džeza, gan popa, gan elektronikas elementi, bet, kā saka paši mūziķi, tam nav nekādas nozīmes. Svarīgas ir izjūtas, kuras raisa šī mūzika klausītājos.

Triband radītā mūzika ir ne tikai kvalitatīvi un profesionāli izpildīta, tā dzīvo, katra skaņa elpo un ieplūst klausītājā, liekot organiski izdzīvot līdzi katram skaņdarbam.

Šobrīd uz Eiropas jaunā džeza skatuves šī grupa tiek uzņemta ar ovācijām, un tā tiek raksturota kā viens no kreatīvākajiem kolektīviem šajā žanrā. Katrs grupas dalībnieks ar savu pieredzi iedvesmo citus. Nesen nācis klajā grupas jaunais albums „Trip”, kurā iekļautos skaņdarbus varēs dzirdēt arī Rīgā.

Uzzināt vairāk par grupu un noklausīties mūzikas paraugus iespējams grupas mājas lapā www.triband-music.de.

Pēc grupas Triband uzstāšanās pasākums vēl nebeigsies, jo ballīti turpinās Sunsetbāra labākie DJ un apmeklētāji varēs gan izdejoties, gan baudīt kādu no gandrīz 100 kokteiļiem, kas atrodami Sunsetbar dzērienu kartē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu