Britnija Spīrsa atgriežas ar uzstāšanos MTV balvu ceremonijā (90)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa ar uzstāšanos MTV balvu ceremonijā striptīzdejotājas tēlā svētdien atgriezās uz popmūzikas skatuves.

25 gadus vecā dziedātāja, kuras karjeras sasniegumus pēdējos gados aizēnojusi vētrainā personīgā dzīve, ģērbusies spīguļojošā krūšturī un biksītēs un tīkliņzeķbiksēs, fonogrammas un tik pat pieticīgi ģērbtu dejotāju pavadībā atklāja MTV Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju ar savu jauno dziesmu "Gimme More".

Dziesma būs iekļauta Spīrsas jaunajā albumā, kas veikalos parādīsies 13.novembrī un kas būs pirmais dziedātājas ieraksts pēc vairāku gadu pārtraukuma, kurā laikā Spīrsa apprecējās un izšķīrās no sava agrākā pavadošā dejotāja Kevina Federleina un laida pasaulē divus dēlus.

Spīrsas uzstāšanās laikā kameras vienu brīdi tika pavērstas pret zālē sēdošo reperi "50 Cent", kurš izskatījās acīmredzami izbrīnīts par notiekošo uz skatuves.

Spīrsas uzstāšanās nebija vienīgā vētrainā epizode divas stundas ilgajā šovā. Dziedātājas Alīsijas Kīsas uzstāšanās laikā sakāvās "Playboy" modeles un aktrises Pamelas Andersones abi bijušie vīri - Tomijs Lī un Kid Rock.

Tomēr, kā stāstīja aculiecinieki, abi mūziķi līdz dūru vicināšanai nav tikuši, bet bija tikai nikni ieķērušies viens otrā, līdz viņus izšķīra apsardze.

Tomija Lī un Kid Rock saķeršanās gandrīz vai aizēnoja faktu, ka Spīrsas bijušais draugs Džastins Timberleiks devās mājās ar četrām balvu statujām, tostarp kā gada labākais mākslinieks.

Tāpat kā R&B dziedātāja Bejonse, Timberleiks izpelnījās septiņas nominācijas. Bejonse gan ieguva tikai vienu balvu par labāko mūziķu sadarbību par viņas un kolumbiešu dziedātājas Šakiras dziesmu "Beautiful Liar".

Ar augstiem panākumiem var lepoties arī jauniņā R&B dziedātāja Riana, kuras sadarbībā ar reperi "Jay-Z" tapusī dziesma "Umbrela" saņēma balvu par gada labāko videoklipu un gada labāko singlu.

Savukārt piecas nominācijas saņēmušais reperis Kanje Vests devās mājās tukšā. Reperis bija arī neapmierināts par Spīrsai piešķirto godu atklāt ceremoniju.

"Es nespēju noticēt, ka viņa atklās ceremoniju. Viņai jau gadiem nav bijis neviena panākumus guvuša ieraksta," pirms ceremonijas norādīja Vests.

Spīrsas pēdējais studijas albums, komerciāli neveiksmīgais "In The Zone" iznāca 2003. gadā, savukārt Vests šajā laikā izlaidis trīs albumus.

Pasākumā bez Spīrsas uzstājās ar Timberleiks, Vests, Riana, Eimija Vainhausa, Timbalands, Kriss Brauns un grupas "Fall Out Boy" un "Foo Fighters".

MTV balvu pasniegšanas ceremoniju pirmo reizi rīkoja Lasvegasā, cenšoties atgūt skatītāju interesi.

Pagājušā gada ceremoniju Ņujorkā vēroja 5,8 miljoni skatītāju, salīdzinot ar astoņiem miljoniem 2005.gadā un 10,3 miljoniem 2004.gadā. Tajā pašā laikā "Grammy" balvu ceremoniju šā gada februārī vēroja vairāk nekā 20 miljoni skatītāju.

Uzvarētāju saraksts

Gada labākais video: Riana - "Umbrella"

Gada labākais mākslinieks: Džastins Timberleiks

Gada labākā māksliniece: Fērgija

Labākais jaunais mūziķis: "Gym Class Heroes"

Labākā grupa: "Fall Out Boy"

Gada satriecošākā sadarbība: Bejonse un Šakira - "Beautiful Liar"

Gada izcilākais mākslinieks: Džastins Timberleiks

Gada labākais singls: Riana kopā ar "Jay-Z" - "Umbrella"

Labākais videoklipa režisors: Semjuels Baijers - Džastina Timberleika dziesmai "What Goes Around ... Comes Around"

Labākā horeogrāfija videoklipā: Mārtijas Kadelka Džastina Timberleika dziesmai "Let Me Talk To You/My Love"

Labākā videoklipa montāža: Kens Mouvs grupas "Gnarls Barkley" dziesmai "Smiley Faces"

Komentāri (90)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu