Novembrī notiks 8. pasaules mūzikas festivāls "Porta" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 7.novembra līdz 9.novembrim Rīgā un Ventspilī ar dažādiem pasākumiem notiks 8.pasaules mūzikas festivāls "Porta", informēja projekta vadītāja Ilze Apsiņa.

Festivāla laikā interesentiem tiks piedāvāti zviedru ansambļa "Groupa", gruzīnu entodžeza grupas "The Shin" un itāļu ansambļa "Nakaira" koncerti un meistarklases.

Apsiņa informēja, ka festivāla laikā pirmoreiz tiks rādītas arī "WOMEX" filmas. Festivāls "Porta" koncerta dienās piedāvās arī noskatīties muzikālas dokumentālās filmas par dažādām kultūrām un mūzikas tradīcijām.

7.novembrī Rīgā, Lielajā ģildē, notiks festivāla atklāšanas koncerts, kurā tiks demonstrēta "WOMEX" filmu programma "Tik veca kā mana mēle", bet koncertu sniegs grupas "Dzelzs vilks", "Forshpil" un "The Shin".

Festivāla turpinājumā plānots demonstrēt "WOMEX" filmu programmas "Mariza un fado stāsts", "Sufi dvēsele - islama mistiskā mūzika" un "Talam, Vjetnama". Koncertus sniegs grupas "Groupa", "Nakaira", "Motion Simphony" un Valsts kamerorķestris "Sinfonietta Rīga".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu